Twitchillä on jo 17 000 partnered striimaajaa, jotka saavat rahaa striimauspalvelun kautta, esimerkiksi katsojilta, jotka subaavat eli tilaavat ja tukevat kuukausimaksullisesti suosikkistriimaajiaan.

Uusi kumppanuusohjelma avataan pian maailmanlaajuisesti, ja se mahdollistaa tienaamisen myös sellaisille striimaajille, jotka eivät ole vielä saaneet Twitch partnership sopimusta. Ensimmäinen ominaisuus huhtikuun aikana avautuvassa kumppanuusohjelmassa on ”Cheering for Bits” rahoitustyökalu, jolla katsojat voivat maksullisesti lähettää striimaajalle erilaisia kannustuksia tai hymiöitä. Lisää ominaisuuksia on luvassa ”tulevien kuukausien aikana”.

Uuteen kumppanuusohjelmaan pääseminen tulee olemaan paljon helpompaa, kuin nykyiseen Twitch partnershippiin, ja se toivottavasti lisää aloittelevien striimaajien motivaatiota ja mahdollistaa taskurahan tienaamisen. Myös nykyiseen Twitch partnershippiin tulee lisää ominaisuuksia, jotka helpottavat suurien katsojamäärien hallitsemista.

Vasta muutama päivä aijemmin Twitch kertoi myös uudesta ”subscription tier” järjestelmästä, jossa katsojat voivat subata suosikkistriimaajiaan suuremmilla summilla. Suurempien summien myötä katsojat saavat myös lisää ominaisuuksia itselleen.