Eilisessä Nintendo Direct -lähetyksessä paljastettiin jälleen uusia ja mehukkaita yksityiskohtia uudesta Nintendon Switchille saapuvasta Smash Bros. Ultimate -pelistä.

Videolla paljastettiin jälleen uusia pelattavia hahmoja, joista kaksi ovat Castlevaniasta tutut Simon ja Richter Belmont. Heidän mukanaan peliin saapuu myös teemaan sopiva miljöö, eli Draculan ikioma linna.

Muita uusia julkistuksia ovat Fire Emblem sarjastasta tuttu kuninkaallinen Chrom ja Metroidin Dark Samus. Molemmat perustuvat jo olemassaoleviin hahmoihin, mutta heidän liikkeissään on pieniä eroja alkuperäisiin verrattuna. Näiden kahden sankarin lisäksi videon lopussa paljastetaan vielä yksi uusi konna: King K. Rool, Donkkarin vanha vastustaja.

Myös uusia areenoita on tarjolla valtava määrä ja yhteensä ympäristöjä on tarjolla huikeat 103 kappaletta. Tämän lisäksi uuden Stage Morph -vaihtoehdon avulla areenat muuttuvat ja liikkuvat taistelun edetessä.

Kaikki uudet pelimoodit, esineet, sekä lisätietoa verkkopelaamisesta ja musiikeista ovat nähtävissä alla olevalta videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=P-kQWJrjRV4