Helsinki REDS -organisaation riveissä pelaava Lassi ”BELAEU” Kallio on karsiutunut taistelemaan Fortnite World Cup Finals -turnaukseen.

Kallio liittyi hREDS:n riveihin viime vuoden marraskuussa ja nyt organisaation uusi tulokas on viimeistään todistanut osaamisensa Fortniten kärkipelaajana

Huikean menestyksen saattelemana Kallio on karsiutunut pelaamaan New Yorkissa järjestettävään megaturnauksern, jossa on jaossa historian suurin palkintopotti kilpapelaamisen saralla eli 30 miljoonaa dollaria.

Pelkästään finaalitapahtumaan pääsemällä BELAEU on jo tienannut sievoisen summan, sillä kaikki osallistujat palkitaan vähintään 50 000 dollarilla. Rahaa tärkeämpää on kuitenkin päästä kisaamaan maailman parhaan Fortnite-pelaajan tittelistä.

Fortnite World Cup Finals käydään 26.-28. heinäkuuta.

With a HUGE rise in the @FortniteGame qualifiers, our boy @bestlassieu has cleared his way to the FORTNITE WORLD CUP FINALS played in.. where else than NEW YORK!

#hREDS #esportsfi #fortnitefi #worldcup

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli