Lasse Urpalainen joukkueineen varmisti 3.6 miljoonan voiton

Lasse

Lasse Urpalainen joukkueineen varmisti vähintään 3.6 miljoona voiton! Dota 2 The International 10 turnaus on pudotuspelivaiheesa, ja Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen joukkueensa Team Secretin kanssa varmisti pääsyn kolmen parhaan joukkoon. Yli 40 miljoonan dollarin palkintopotista voittaja kuittaa itselleen 45,5%, eli reilu 18 miljoonaa. Ero voittajan ja toiseksi tai kolmanneksi sijoittuvan välillä on suuri, mutta Urpalainen on kuitenki varmistanut yli puolen miljoonan palkintorahat.

Team Secretin matka TI10 turnauksessa ei ole ollut helppo, mutta se on parantanut suorituksia, kuin sika juoksuaan. Vaikean lohkovaiheen alun jälkeen joukkue pakotti itsensä neljän parhaan joukkoon B-lohkossa, jonka kautta aukesi paikka pudotuspelien upper brackettiin.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Secret käytännössä musersi hallitsevan kaksinkertaisen mestarin, OG:n, jonka riveissä turnauksen toinen suomalainen Topias ”Topson” Taavitsainen pelaa. Urpalainen ja Secret tarjosi varsin yksipuolisen shown ja tyylitteli 2-0 voitolla upper bracketin semifinaaliin.

Lue myös: MATUMBAMANin Team Secret MURSKASI Topsonin OG:n

Tänään vastaan asettui todella vaarallinen kiinalainen Invictus Gaming. Ennakkoon povattiin varsin tasaista kamppailua, jossa kiinalaiset olivat kuitenkin edellä. Team Secret näytti kuitenkin heti ensimmäisessä pelissä, että he ovat tulleet voittamaan ja IG on vain suupala matkalla Aegiksen nostoon. MATUMBAMANin Monkey King ja Nishan Templar Assassin terrorisoivat kiinalaisten puolustuksen palasiksi, ja puolen tunnin pelin jälkeen IG joutui GG:ttämään ulos.

Toinen ottelu oli tasaisempi ja vaikka IG:n drafti näytti paremmalta, niin Secret suoritti todella kovalla tasolla. Urpalaisen Life Stealer toimi täydellisesti ja 45 minuutin jälkeen IG:n tukokohta oli palasina. Tyylikäs 2-0 voitto takasi sen, että Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen joukkueineen varmisti 3.6 miljoonan voiton, sekä top3 sijoituksen.

Urpalainen ja Team Secret nähdään seuraavan kerran pelaamassa lauantaina klo 13.00 alkavassa Upper Bracketin finaalissa. Vastaan asettuu PSG.LGD – Virtus.Pro ottelun voittaja. Vastustajat eivät helpotu, mutta tällä hetkellä Secret näyttää joukkueelta, joka voi hyvinkin mennä päätyyn asti.

Lue myös: Top 5 Lohkovaiheen parhaimmat Dota 2 TI10 Clipit!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.