Dota 2 The International 10 turnas on edennyt finaali vaiheeseen, ja valitettavasti suomalaisia ei mukana nähdä. Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen & Team Secret jäi ulos finaalista hävittyään lower bracketin finaalissa Tuhkimo -tarinaa rakentavalle Team Spiritille. Lopputulos on suuri pettymys, sillä Secret oli selkeä ennakkosuosikki aamupäivän otteluun.

Secret voitti aamun ensimmäisen ottelun todella vahvalla suorituksella ja oli edellä myös toisessa, mutta Spirit pakotti otteluparin kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun. Ratkaiseva kolmas ottelu näytti aluksi hyvältä, mutta Secretin mid pelaaja Nisha ei pysynyt mukana pelin edetessä ja paketti alkoi levitä kasaan.

Kolmas sija on organisaation paras The Internationalissa ja se on vuosi toisensa jälkeen parantanut tuloksiaan. Joukkueen kapteeni Clement ”Puppey” Ivanov vitsaili haastattelussa ottelun päättymisen jälkeen, että ensi vuonna he ovat toinen ja sitä seuraavana nostavat Aegista. Sijoittumalla kolmanneksi Team Secret nappasi itselleen mehevät 3.6 miljoonaa USA:n dollaria palkintorahaa.

Mainittakoon myös, että molemmat joukkueet jossa suomalaisia tässä turnauksessa pelasi, putosivat nimenomaan samaiselle Team Spiritille.

Lue myös: Hallitseva mestari ulkona – Topson & OG jäivät jyrän alle

Team Secret

@teamsecret
This is the year of the underdogs.

Congratulations @Team__Spirit 🙌

#SecretDota #TI10

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen pelasi kaiken kaikkieen varsin loistavan turnauksen ja osoitti kuuluvansa edelleen huipulle. Pettymys on totta kai suuri, mutta voimme olla suhteellisen varmoja siitä, että tulemme näkemään Urpalaisen vielä jatkossa Dota 2 areenoilla.

Klo 14 jälkeen alkavassa finaalissa kohtaavat siis CIS-joukkue Team Spirit, sekä kiinalainen PSG.LGD. Ennakkosuosikki on täysin selvä, sillä PSG.LGD on hävinnyt koko turnauksen aikana vain kaksi ottelua. Spirit on osoittanut pystyvänsä voittamaan kenet tahansa, mutta nyt edessä on hieman eri tasoinen haaste, kuin mitä he ovat aiemmin nähneet. Mielenkiintoa sunnuntai iltapäivästä ei kuitenkaan tule puuttumaan!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!