LA Guerrillas protestoi tappiotaan Minnesota RØKKR:lle CDL:n avausmatsissa

Joukkue julkaisi virallisen kannanottonsa ottelun tapahtumiin, ja kertovat olevansa eri mieltä päätöksestä luovuttaa karttavoitto vastustajalle kielletyn perkin käytön takia.

Ottelun toisen kartan päätyttyä Guerillasin voittoon 6-3, järjestäjät huomasivat joukkueen pelaajan, Andres Lacefieldin, sääntöjenvastaisesti käyttäneen Hardline perkiä. Tämän johdosta karttavoitto luovutettiin Minnesota RØKKR:lle, joka lopulta myös voitti koko ottelun.

LUE MYÖS: CDL lähti vauhdilla käyntiin – aloitusotteluissa nähtiin heti tunnetta sekä typerä virhe

Los Angelesilainen joukkue kertoo hyväksyvänsä, että heidän pelaajansa käytti epähuomiossa kiellettyä perkiä, mutta heidän mielestään sillä ei ollut minkäänlaista vaikutusta ottelun lopputulokseen.

Joukkue totesi myös, että spesialistibonukset, jotka sisältävät kiellettyjä perkejä, oli hyväksytty valmistelemattomalla äänestyksellä, johon ei oltu kutsuttu yhtäkään LA Guerillasin edustajaa.

Joukkue aikoo hyväksyä tappion ja jatkaa pelaamista liigassa normaalisti protestistaan huolimatta. He toivovat kuitenkin toimintansa kiinnittävän asiaan huomiota ja sen auttavan paremman ja tasapuolisemman kilpailuympäristön luomisessa koko liigalle. He haluavat myös nostaa esille sen, että kyseessä oli lähtökohtaisesti tapahtumanjärjestäjien itsensä aiheuttama ongelma, eikä pelaajien tai joukkueen tarkoituksenmukainen sääntörike.

 

 

Lähde: Dotesports.com

Kuva: Hannah Foslien / Getty Images.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.