Liigan ensimmäiset kolme kohtaamista pelattiin perjantaina ja mukana oli heti tunnetta, sekä draamaa.

Call of Duty -liigan ensimmäisessä kohtaamisessa vastakkain olivat kaksi liigan parhaimpana pidettyä joukkuetta. Muun muassa Seth ”Scump” Abnerin ja Matthew ”FormaL” Piperin tähdittämä Chicago Huntsmen ja erittäin nälkäisistä tulokkaista sekä kovatasoisista vetenaareista muodostuva Dallas Empire olivat kumpikin halukkaita näyttämään heti oman osaamisensa.

Debyyttimatsin tärkeys oli heti selvillä, sillä tunteet olivat selvästi esillä kamppailun ohella. Scump nousi useaan otteeseen seisomaan paikaltaan ja antoi mielipiteensä kuulua. Chicago Huntsmenin napattua voiton 3-1 lukemin Scump näytti huutavan vastustajille ”te olette syvältä” ja ”te olette v**un huonoja!”

Vähän erilaista draamaa nähtiin Los Angeles Guerrillasin ja Minnesota RØKKR:n kohtaamisessa. Guerrillas aloitti vahvasti nappaamalla kaksi ensimmäistä karttavoittoa, mutta joutui yllättäen luopumaan toisesta.

Kävi ilmi, että joukkueella oli ollut käytössään kielletty Perk, Hardline. Sen käyttö selvisi vasta kartan päätyttyä, joten karttavoitto luovutettiin Minnesotan hyväksi. Tämä käänsi koko ottelun kulun ja Minnesota vei ensimmäisen kohtaamisen lukemin 3-1.

Näiden otteluiden välissä nähtiin vähemmän draamaa sisältänyt, mutta todella tiukaksi mennyt kampailu Florida Mutineersin ja Seattle Surgen välillä. Viidenteen peliin edennyt matsi ratkesi lopulta Mutineersin hyväksi, kun joukkue otti selvän 6-0 voiton Search and Destroy kierroksesta.

 

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Hannah Foslien / Getty Images.