Kuvat paljastavat miten CS:n LAN-turnaus järjestetään koronaturvallisesti

Kuvat paljastavat miten CS:n LAN-turnaus järjestetään koronaturvallisesti, kun yli 120 pelaajaa jopa 20 eri maasta tulee Saksaan pelaamaan.

IEM Cologne on ensimmäinen kansainvälinen CS:GO:n LAN-turnaus pitkään aikaan ja se käynnistyy 6. heinäkuuta Saksassa. Reddit-käyttäjä mbCARMAC eli Michal Blicharz julkaisi Reddittiin pitkän postauksen turnauksen järjestämisestä ja mukana on kuvia kulissien takaa.

ESL on kuunnellut joukkueita sekä CSPPA -pelaajayhdistystä ja on muovannut turnausta toiveiden mukaan. Turnaus järjestetään upeassa viiden tähden hotellissa Kölnissä ja ilman lupaa ulos lähteminen on kiellettyä. Hyatt Regency Cologne -hotelli tulee toimimaan sijaintina eli areenoille paluuta ei vielä valitettavasti tehdä. Potissa on miljoona dollaria.

Hotellin aula
Kuva: Michal Blicharz/ESL

Pelaajat eivät saa poistua hotellin ravintoloihin syömään eli kaikki annokset tuodaan ovelle. ESL pyrkii vähentää henkilökunnan sekä pelaajien kontakteja ja alueille on oma vyöhykejärjestelmä.

Huoneista löytyy hyvät tietokoneet ja muut tarvikkeet, sillä jos pelaaja joutuu karanteeniin, niin he pystyvät käyttämään niitä. Sama pätee harjoitteluun.

Pelaajien huone
Kuva: Michal Blicharz/ESL

Hotelliin saapuessa pelaajille tehdään koronatesti ja asetetaan kolmeksi päiväksi karanteeniin. Karanteenin jälkeen tehdään toinen testi ja lisätestaukset tapahtuvat neljän päivän välein tai tarvittaessa useammin. Jos testistä tulee negatiivinen tulos, niin pelaaja pääsee joukkueen harjoitteluhuoneeseen, tupakointialueille, uima-altaalle ja hotellin kuntosalille. Kuntosali ja uima-allas toimii varaus-systeemin avulla rajoitetun kapasiteetin takia.

Uima-allas
Kuva: Michal Blicharz/ESL
Kuntosali
Kuva: Michal Blicharz/ESL

Turnaukseen osallistujat ja ESL:n työntekijät eivät saa lähteä ilman lupaa shoppailemaan, tutkimaan Saksaa tai vierailla ravintoloissa sekä baareissa. Pelaajia on pyydetty käyttämään maskia aina. Poikkeuksena on pelaaminen, sillä se voi häiritä kilpailemista.

Joukkueiden harjoitustilat
Kuva: Michal Blicharz/ESL

Play-In -vaihe käynnistää turnauksen ja mukana on Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG Esports, Team Vitality, FaZe Clan, mousesports, Team Spirit, Complexity Gaming, Ninjas in Pyjamas, Evil Geniuses, Team One, MIBR, Renegades, ViCi Gaming, BIG Clan, Team LDLC, Bad News Bears ja Sprout.

Lohkovaiheeseen suoraan pääsi Gambit, G2, Team Liquid, Virtus Pro, Heroic, Natus Vincere, Astralis ja FURIA Esports. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon.

Lähteet: Reddit ja ESL

Lue myös: hREDS kiinnitti Topi “LYNXi” Kaupin – vanha pelaaja Samppa sai kylmät kiitokset

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.