hREDS kiinnitti LYNXin CS:GO -kokoonpanoon ja sopimus kattaa vuoden 2021. Vanha pelaaja Samu ”Samppa” Kylmälä sai organisaatiolta hieman lyhyet kiitokset ajastaan joukkueessa.

Helsingin IFK:n esports-organisaatio hREDS sai CS:GO -kokoonpanon puuttuvan palasen torstaina kasaan, kun SJ:n vanha pelaaja Topi ”LYNXi” Kauppi kiinnitettiin. Samalla pelinsisäisen johtajan roolin nappaa CS-konkari Mikko ”xartE” Välimaa. Kauppi on joukkueen uusi AWP-pelaaja ja tuo taitoa joukkueeseen.

– Kokoonpanossa on valtava potentiaali varsinkin nyt, kun xartE ottaa takaisin IGL-roolin. Se yhdistettynä nuoriin lupauksiin, niin luulen meidän saavuttavan jotain erikoista myöhemmin 2021, Toni sanoo tiedotteessa.

Today we are happy to announce Topi @LYNXiCSGO Kauppi joining our CS:GO roster. The contract will cover the rest of 2021.

Read more: hreds.gg/welcome-to-hre…

Thank @thehexhaven for the awesome photo once again 👊

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

hREDS ilmoitti 10. kesäkuuta erittäin lyhyesti, että Samu ”Samppa” Kylmälä on penkitetty ja toimitusjohtaja Christer Kasurinen kiitti häntä julkisesti yhden lauseen verran. Samppa oli osa organisaatiota joulukuusta 2019 lähtien, joten alle 100 sadan tiedote tuntuu oudon kylmältä.

Samppa on vapaa etsimään uutta joukkuetta ja hän tekee sitä erittäin motivoituneena.

– Sanotaan vielä, että tästä porukasta ei jäänyt itselleni kenestäkään mitään pahaa sanottavaa. Harmittaa se fakta, että jos olisin itse toiminut IGL:n roolissa toisella tavalla, niin joukkueen suunta olisi voinut olla erilainen. Näin se menee ja virheistä opitaan. Tilanne oli valitettavasti se, että paikallaan junnattiin, henkilökemiat eivät kohdanneet ja muutoksen oli tapahduttava lopulta. Nyt oli minun vuoro, Samu kommentoi Twitlongerissa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: hREDS/Jussi Jääskeläinen

Lue myös: Kaksinkertainen major-voittaja jätti CS:GO:n – Kingmaker Valorantiin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!