Kummallinen CS:GO bugi herättää hilpeyttä – pommin purkaminen meni hankalaksi

Counter-Strike: Global Offensive -pelissä  on vuosien varrella nähty vaikka minkälaisia bugeja. Viime viikolla nähtiin jälleen yksi, joka sai sosiaalisessa mediassa aikaan hilpeyttä.

Moni pelaaja on ilmoittanut bugista, eli ohjelmointivirheestä, jossa CT-puolen pelaaja purkaa pommia ja pomminpurku johdot lähtevät aivan omalle tielleen.Kun tällainen sattuu tapahtumaan, saa terroristi melkoisen edun kierrokselle.

Bugilla oli vaikutuksia ottelun tulokseen.

Reddit käyttäjä Kylows postasi videon, jossa T-puolen pelaaja oli 1vs2 -tilanteessa ja pommi oli jo istutettu B-pommipaikalle. Terroristi odotti B-mutkassa, että CT-puolen pelaajat tulisivat kohti pommialuetta ja alkaisi purkaa pommia.

Lopulta viimeinen CT-pelaaja alkoi purkaa pommia, jolloin pomminpurku johdot kimposivat pommipaikalta suoraaan mutkassa olevaan seinään, joten terroristi tiesi, milloin pommia puretaan. Terroristi kävi ottamassa helpohkosti vastustajansa alas ja voitti näin kierroksen.

How to know if someone is defusing from GlobalOffensive

Tämä ei valitettavasti ole ensimmäinen kerta, kun tällaisia virheitä on nähty, joten on mielenkiintoista seurata, kuinka Valve aikoo korjata tämän.

Kuva: Valve


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.