CS:GO:n televisio debyytti alkaa myöhemmin tässä kuussa, kun käyntiin starttaa ELEAGUE. Turner Sports on myös ilmoittanut kolmesta suuresta sponsorista tapahtumalle.

Arby’s, Buffalo Wild Wings, sekä Credit Karma ovat ottaneet ensimmäisen kosketuksensa eUrheiluun sponsorisopimuksien kautta. Sports Business Daily:n mukaan jokainen sopimus on arvoltaan noin 2 miljoonaa dollaria, sekä jopa kahdeksan muuta sopimusta on työn alla – ELEAGUE ei kuitenkaan ole kommentoinut taloudellisia sopimuksia.

Virallisesti on kuitenkin ilmoitettu että nämä tunnetut brändit ovat sopineet ELEAGUEN kanssa sekä ensimmäisen kauden sponsoroinnista, että sitä seuraavan kauden sponsoroinnista. Arby’s ravintolabrändin markkinointijohtaja Rob Lynchin mukaan yhtiö tulee tekemään omaa sisältöä ELEAGUEN ympärille.

Nämä sponsorisopimukset antavat faneille myös hieman tietoa siitä, miten Turner Sports tulee käyttämään mainoskatkoajat. Yhtiö on luvannut taata ”keskeyttämätöntä pelien katsomista rajoitetulla mainosajalla”

Nämä kolme yhtiötä ovat viimeisimmät ”ei-endeemiset” urheilusponsorit jotka ovat liittyneet koko ajan kasvavaan eUrheilu-sponsoroiden massaan. Muita samantyylisiä sponsoreita ovat muun muassa mobiilibrändi Vodafone sekä Mobil 1. Todennäköisesti kokoajan kasvavalla, jopa jo 500 miljoonan dollarin markkina-alueella nämä yhtiöt tuskin tulevat jäämään viimeisimmiksi sponsoreiksi pitkäksi aikaa.

Lähde: dailydot, sportsbusinessdaily