KennyS arvosteli AWP-pelaajia ja lista on saanut arvostelua. Suomalaisittain kiinnostavaa on, että ”kaikkien aikojen parhaissa CS:GO:n AWP-pelaajissa” jopa 29 henkilöä on nostettu Aleksi ”allu” Jallia paremmaksi.

Arvostettu toimittaja neL haastatteli legendaarista Kenny ”kennyS” Schrubia yhdessä 1pv:n kanssa, mutta kaikista kiinnostavin asia oli se, kun Kenny teki listan AWP-pelaajista sen perusteella, miten hyviä he olivat parhaimmillaan.

”Tier List” oli jaettu seuraaviin osiin: God Tier, T1, T2, T3 ja Surcotes (yliarvostettu).

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Jos listaa ajattelee alhaalta ylöspäin, niin Aleksi ”allu” Jallia paremmiksi pelaajiksi on nimetty jopa 29 taituria, sillä suomalainen on laskettu yliarvostetuksi.

Kenny ei välttämättä tarkoittanut, että kaikki kyseiset pelaajat olisivat olleet allua parempia, mutta ei Jallin lisääminen yliarvostetuksi ollut suomalaislasien läpi nähtynä fiksu veto.

Parhaiksi laitettiin kennyS, Gabriel ”FalleN” Toledo, Ladislav ”GuardiaN” Kovács ja Oleksandr ”s1mple” Kostyliev.

Parhaisiin ei siis päässyt toinen ranskalainen, vuosina 2019-2020 maailman paras pelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut. ZywOo löytyy kohdasta T1 seuraavien pelaajien kanssa: Nicolai ”dev1ce” Reedtz, Jesper ”JW” Wecksell, Jarosław ”pashaBiceps” Jarząbkowski, Dmitriy ”sh1ro” Sokolov ja Helvijs ”broky” Saukants. 21-vuotias latvialainen Broky on on isketty monen kokeneen AWP-pelaajan yläpuolelle.

Listan näet kokonaan tästä.

Kuva: neL
"That's why I need to offer something different on Youtube, why not becoming a big content creator, as others have done."
So yeah, that's pretty much it. =)

We also talked about other stuffs (Pro League, NBK/MOUZ, other fun questions and things like that).

We also asked him about his AWPer tierlist, with people at their prime (GODTIER, T1, T2, T3, Overrated), here is his tierlist:

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kipinän Counter-Strikeen menettänyt Kenny kertoi, että hän sai tarjouksia Valorantissa ja jopa harjoitteli joukkueen kanssa. Juuri nyt hän ei tiedä mitä tulevaisuus tuo. Ehkä CS:GO:n, ehkä Valorantin tai kenties uran sisällöntuottajana.

KennyS penkitettiin 4. maaliskuuta 2021 G2 Esportsin toimesta.

Lue myös: Nikita ”Derke” Sirmitev lunasti paikan Islantiin! Boasterilta upea clutch

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!