Evolution Arena avaa uudet toimitilat Kauppakeskus Myllyssä. Kyseessä on Evolution Arenan ja Myllyn yhteistyöprojekti, jonka tavoitteena on tuoda peliharrastus kaikkien ihmisten saataville.

Keskuksessa tulee olemaa monenmoista laitetta ja alustaa, joilla kävijät pääsevät pelaamaan. Arenalta löytyy yhteensä 30 pelitietokonetta, sekä PlayStation 4 –konsoleita ja VR-laseja. Uutuutena tuttavuutena mukaan ovat tulleet HTC Vive Pro 2.0 -virtuaalilasit.

”Alkava yhteistyö Kauppakeskus Myllyn kanssa antaa meille ennennäkemättömän mahdollisuuden tuoda Evolution Arenan toiminta entistä lähemmäs ihmisiä ja viedä yritystoimintamme seuraavalle tasolle. Yhteistyö kauppakeskuksen kanssa tapahtumasuunnittelussa, markkinoinnissa ja toteuttamisessa tuo meille uusia resursseja. Nyt meillä on mahdollisuus tuoda monipuolisesti pelaamista, kilpapelitapahtumia ja peleihin liittyvää järjestäytynyttä toimintaa esiin”, kommentoi Evolution Arenan myynti- ja markkinointipäällikkö Jere Alanen. Hän toimii myös Turku Evolutionin joukkueenjohtajana.

RCTIC Productions

@rcticofficial
Törmättiin yllättäen tutun näköisiin naamoihin kauppakeskuksessa 🤔 #esportsfi

Varsinaisia avajaisia vietetään 9.2. ja ensimmäinen pelitapahtuma starttaa 16.2. Tuolloin kävijät pääsevät haastamaan Turku Evolutionin Fortnite-joukkueen. Tapahtumassa on myös paljon muuta ohjelmaa ja paikanpäällä vierailee myös tubettaja Tepatus.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli