HLTV:n editori Filip ”filq” Szatkowski kasasi videon Astraliksen pelinsisäisen johtajan Lukas ”gla1ve” Rossanderin parhaista osumista IEM: Beijing 2019 -turnauksessa, missä hän voitti uransa ensimmäisen MVP-palkinnon.

Gla1ve oli tähän asti ainut pelaaja Astraliksessa ilman yhtään MVP-palkintoa. Tämä kuitenkin muuttui Pekingissä, jossa 24-vuotias tanskalaispelaaja lunasti itselleen uransa ensimmäisen MVP-pystin.

Astralis voitti turnauksen puhtaan näköisellä suorituksella. Joukkue murskasi FaZe Clanin semifinaalissa, antaen vastustajalleen vain kaksi kierrosvoittoa BO3-ottelussa. Finaalissa 100 Thieves kaatui puhtaalla 3-0 tuloksella ja Astralis lunasti jälleen yhden mestaruustittelin nimiinsä.

Gla1vella oli kuudessa pelatussa kartassa yli 1.50 rating, ADR (95.2), avaustappoja per kierros (0.18), sekä enemmän kuin yksi tappo per kierros 56.6% kierroksista.

Lähteet: HLTV, Kuva: ESL – IEM Katowice – Adela Sznajder