Aleksandar ”⁠kassad⁠” Trifunović on poistunut Cloud9:n uuden Colossus-kokoonpanon valmentajan pestistä, ilmoitti organisaatio Twitterissä. Kassad kerkesi valmentaa jälleenrakennettua joukkuetta alle neljä kuukautta.

Lue lisää: HenryG ja kassad kasaavat Cloud9:lle uuden CS-kokoonpanon – aikovat palauttaa joukkueen maailmanlistan huipulle

Joukkueen manageri Henry ”HenryG” Greer kertoi päätöksen tulleen kassadin ja joukkueen pelinsisäisen johtajan Alex ”ALEX” McMeekinin pelillisten erimielisyyksien seurauksena.

– Kukaan ei ole tai ollut syyllinen, eikä hänen, organisaation tai pelaajien välillä ole mitään pahaa verta. Tuntui yksinkertaisesti siltä, ​​että IGL:n [ALEX] ja kassadin pelityyleissä oli ristiriita, mikä johti liian moniin kompromisseihin strategisesta näkökulmasta, HenryG korosti.

Tällä hetkellä, Cloud9:llä ei ole vielä tähtäimessä kassadin tilalle tulevaa valmentajaa. HenryG:n mukaan vaihtoehdot ovat myös vähissä, ESIC:n annettua toimitsijakielto 37:lle valmentajalle syyskuussa.

HenryG kuitenkin pyytää nyt roolista kiinnostuneita ottamaan yhteyttä, sillä hän on valmis antamaan mahdollisuuden myös uusille valmentajille, jotka haluavat todistaa kuuluvansa pelin huipulle.

Cloud9:n CS-kokoonpano on nyt vailla valmentajaa:

🇬🇧 Alex ”⁠ALEX⁠” McMeekin
🇹🇷 Özgür ”⁠woxic⁠” Eker
🇬🇧 William ”⁠mezii⁠” Merriman
🇺🇸 Ricky ”⁠floppy⁠” Kemery
🇩🇰 Patrick ”⁠es3tag⁠” Hansen

Lue lisää: Cloud9 julkaisi uuden ”THE COLOSSUS” -kokoonpanoa hypettävän fragmovien!

Cloud9

@Cloud9
Today we're sad to announce that #C9CSGO is parting ways with our Head Coach @kassad.

Thank you for everything you've done to help lay the foundations for the Colossus. We wish you the best in the future!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.