E-urheilusarjaan osallistuvat joukkueet ovat nyt selvillä.

Telia Esports Series -e-urheilusarjassa pelaavat joukkueet ovat nyt valittu CS:GO:n ja Arena of Valorin osalta. Kaikkiaan karsintoihin osallistui lähes 200 joukkuetta, joista yhteensä 13 taisteli tiensä sarjaan. Karsittujen tiimien lisäksi CS:GO-sarjaan osallistuu myös kutsujoukkueita.

CS:GO-sarjassa pelaavat kutsujoukkueet ENCE, SJ Gaming ja Helsinki Reds. Karsintojen kautta sarjaan nousivat KUURA, ajuri, sicilia, Menaca ja täysin uusi kokoonpano KOVA. Sarjan pelejä pääsee seuraamaan 26.4. alkaen suorana Subin kautta.

Lue myös: Telia Esports Series nähtävissä Subin kautta – Huomio myös ummikoissa

Puolestaan Arena of Valor -mobiilipeliä pääsee pelaamaan yhteensä kahdeksan karsinnoista selvinnyttä joukkuetta, jotka ovat, SJM, PRG, Team Jouppi, Viis Esports, YMCA eSports, SB, mestarit ja PRG Blue. AoV-sarja alkaa 27.4. ja pelit huipentuvat kesän Assembly-pelitapahtumassa.

Karsinnat olivat kovatasoiset. On mahtavaa huomata, kuinka paljon kiinnostusta karsinnat herättivät, ja kuinka hyviä joukkueita Suomesta löytyy. Karsintojen kautta mukaan pääsi niin tuttuja kuin ihan uusiakin nimiä”, kommentoi Telia Finlandin esports-tiimin edustaja Niklas Segercrantz.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli