Kaksinkertainen major-voittaja jätti CS:GO:n ja tulevaisuudessa The Kingmaker eli Nathan ”NBK-” Schmitt nähdään Riot Gamesin Valorantissa.

Nathan ”NBK-” Schmitt on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ranskalaisista CS:GO -pelaajista, mutta nyt hänen uransa on ohi. Kingmaker ei kuitenkaan jätä FPS-pelejä, sillä seuraava suunta on Valorantissa. Kolme kertaa HLTV:n toimesta toimesta maailman parhaiden pelaajien joukkoon valittu Schmitt on voittanut urallaan yli 800,000 dollaria.

27-vuotias Nathan voitti ensimmäistä kertaa major-turnauksen Ruotsissa. DreamHack Winter 2014 päättyi Team LDLC:n voittoon, kun finaalissa kaatui kotiyleisön suosikki Ninjas in Pyjamas 2-1. Seuraava majoreiden voitto tuli 2015 Romaniassa, kun DreamHack Open Cluj-Napocan finaalissa Team Envy voitti 2-0 Natus Vinceren. Kiinnostavan asiasta tekee se, että NBK- oli molemmissa finaaleissa ratkaisevassa kartassa yksi parhaista pelaajista.

Nyt konkarin yli 10 vuotta kestänyt CS-ura on ohi. Hän oli mukana kokoamassa OG:n kokoonpanoa alusta asti, mutta hänen osaltaan projekti ei sujunut toivotusti.

– CS:GO antoi minulle kaiken ja omistin elämäni sille. Muistot tulevat pysymään, mutta nyt on aika muutokselle, NBK kommentoi videolla.

Lue myös: Ensimmäisenä Valorantiin siirtynyt superlupaus palaa T1:n organisaatioon!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!