Ensimmäisenä Valorantiin siirtynyt superlupaus palaa T1:n organisaatioon! Braxton ”Brax” Pierce siirtyi peliin jo ennen sen virallista julkaisua ja kiinnitettiin heti T1:n toimesta.

T1 laittoi Valorant-kokoonpanoa uusiksi ja samalla oli paluu tuttuun sekä turvalliseen Braxtoniin. Kokenut 31-vuotias Sam ”DaZeD” Marine päästettiin menemään ja Ha ”Spyder” Jung-woo siirrettiin penkille loukkaantumisen takia. T1:n akademiajoukkueen Anthony ”dawn” Hagopian saa ison paikan näyttää taitonsa, sillä hänet nostettiin ylös kokoonpanoon.

T1 omaa katseet Valorant Champions Tourissa ja tähtikerma tarvitsee isoja onnistumisia seuraavissa karsinnoissa ja turnauksessa. T1 omaa 0 VCT-pistettä eli onnistuminen karsinnoissa ja Masters 3 -turnauksessa on pakollista tai muuten Valorantin suurin turnaus karkaa käsistä pois.

Joukkuetta johtaa Rahul ”curry” Nemani. Hän ei ole tunnetuin pelinsisäinen johtaja ja saa ison vastuun, sillä kokoonpanossa on CS:GO:n puolella isosti menestyneitä pelaajia. Tyler ”Skadoodle” Latham ja Timothy ”autimatic” Ta voittivat Pohjois-Amerikan ensimmäisenä joukkueena CS-majorit.

Braxton ”brax” Pierce oli ennen superlupaus CS:GO:n kanssa ja nyt tähtää Valorantin huipulle. Anthony ”dawn” Hagopian on ansainnut akatemiajoukkueesta noston. Hän edusti aikaisemmin Pittsburg Knightsia ja on pelannut eniten Omenia.

Lue myös: Paljastuiko Valorantin isoimman LAN-turnauksen sijainti ovelasti?

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!