E3-messujen yksi e-urheilun kannalta odotetuin uutuus oli Nintendon Super Smash Bros. Ultimate. Uudesta pelistä saatiin paljon uutta tietoa messujen aikana ja mikä parasta, kaikki pelissä esiintyvät hahmot esiteltiin:

Kaikki hahmot aikaisemmista peleistä ovat nyt tarjolla valtavassa hahmorosterissa ja varsinaisena yllätyksenä paljastettiin, että jopa avaruuslohikäärme Ridley tullaan näkemään pelissä. Fanit kuitenkin irvailevat, että kaikki vaikuttavat unohtaneen Waluigin kokonaan:

waluigi_smash

Kattavan hahmokavalkadin lisäksi uudessa Super Smash Bros. Ultimatessa tulee olemaan paljon muitakin uudistuksia edellisiin peleihin verraten. Uusimmassa teoksessa tulee olemaan uusia esineitä, kenttiä ja suoranaisia muutoksia pelimekaniikkaan.

Kaiken muun lisäksi Nintendo on ilmoittanut suunnittelevansa uuden version rakastetusta GameCube ohjaimesta Switchille. Monet kovimman tason pelaajista suosivat yhä tätä klassikko-ohjainta ja heille lieneekin varsin mukava uutinen, että kyseinen kapula näkee jälleen päivänvalon tuoreimmalla konsolilla.

camecube_controller
Lähde: Nintendo