Oletko velhoilijoiden kärkikastia? Nyt jos koskaan pelaajilla on mahdollisuus päästä todistamaan kykynsä, sillä kahdeksan parasta Magic: The Gathering Arenan constructed ranking -pelaajaa kutsutaan PAX Eastissa järjestettävään Mythic Invitational -turnaukseen Bostonissa.

MTG Arena on astunut todenteolla kilpapelaamisen maailmaan, sillä turnauksen palkintopottina on yhteensä 1,000,000 dollaria. Paikalle on kutsuttu 56 huipputason ammattipelaajaa ja heidän lisäkseen kahdeksan korkeimman ranking-tason pelaajaa saavat myös kutsun tapahtumaan. Turnaus järjestetään 28.-31.3.

Eli käytännössä kuka tahansa voi päästä mukaan taistelemaan jättipotista. Ainoa asia, mitä pelaajilta vaaditaan, on pelaaminen ja voittaminen. Helmikuun aikana velhoilijoilla on mahdollisuus nousta kärkisijoille ja 4. maaliskuuta Wizards of the Coast ottaa kaikkiin top 1,000 pelaajan yhteyttä sähköpostitse. Näistä pelaajista kahdeksan parasta palkitaan tapahtuman lipulla, lennoilla ja majoituksella. Ja tietenkin kutsulla turnaukseen.

Voittaja palkitaan 250,000 dollarilla, eli äkkiä kortit jakoon ja taistelemaan kärkisijoista!

Pst! Tässä meidän tekemä ohje keltanokalle miten pääset nopeasti mukaan peliin!

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli