Jimi ”Jimpphat” Salon edustama MOUZ on selvittänyt tiensä rahakkaaseen Thunderpick World Championship 2023 -turnaukseen.

MOUZ pääsi aloittamaan karsintaturnauksen suoraan kolmannelta kierrokselta ja kaatoi Sampin suoraan 2-0. Seuravalla kierroksella kaatui 500 samoin numeroin.

Välierässä MOUZ sai vastaansa Eternal Firen, joka veikin ensimmäisen kentän nimiinsä. Sen jälkeen MOUZ oli murskaava vieden kaksi seuraavaa. Finaalissa MOUZ voitti BIG:n 2-0 ja ansaitsi näin paikan 500 000 dollarin turnaukseen. Lisäksi kassaan kilahti 20 000 dollarin palkintopotti.

Thunderpick World Championship pelataan loka-marraskuun vaihteessa.

Turnauksessa olivat mukana myös HAVU ja Jano, joiden taival kuitenkin päättyi heti ensimmmäisellä kierroksella. HAVU hävisi ALTERNATE aTTax:lle 0-2 ja Jano koki saman kohtalon 500:lle 1-2.