Nyt on kyllä järkyttävän iso pettymys! Derke sairastui koronaan ja alkuvuoden isoin turnaus on vaarassa. Tuuraajaksi löytyi suomalainen H1ber.

Nikita ”Derke” Sirmitev on yksi maailman parhaista Valorant-pelaajista ja nyt on mahdollista, että suomalaistaituri ei pääse mukaan turnaukseen. Nikita sairastui koronaan eikä saa sen takia matkustaa Islantiin joukkueen kanssa.

Tuuraajaksi Fnatic löysi toisen suomalaisen, Joona ”H1ber” Parviaisen. H1ber on KOI:n tähtipelaaja ja menee agenttien suhteen yksi yhteen Derken kanssa.

– H1ber matkustaa joukkueen kanssa Islantiin. Toivomme nopeaa paranemista ja teemme kaiken mahdollisen, jotta Derke pääsee osallistumaan Mastersiin.

Derke tarvitsee negatiivisen tuloksen ennen matkustamista. Nyt hän voi hyvin, mutta omaa pieniä oireita ja yrittää toipua.

Masters 1 alkaa Islannissa 10. huhtikuuta ja mukana on 12 joukkuetta.

FNATIC

@FNATIC
VCT Update: @derkeps has unfortunatley tested positive for Covid and now faces travel restrictions.

To fill in if neccesary @H1berr will travel with the team to Iceland. We are hoping for a fast recovery and will be doing everything possible to support Derke in attending Masters

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Fnaticilla oli ongelmia jo ennen Derken sairastumista koronaan, sillä Andrey ”BraveAF” Gorchakov siirrettiin sivuun ja tilalle nostettiin Enzo ”Fearoth” Mestari.

Lue lisää: Fnatic lähtee Islannin turnaukseen ilman kohun aiheuttanutta venäläistä
Lue lisää: Fnaticin pelaaja siirrettiin sivuun – syynä kommentit Venäjän hyökkäykseen

Kuva: Fnatic

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!