Jännitysnäytelmä päättyi Hoodyn voittoon EMEA-alueen pudotuspeleissä Valorantissa. Yacine teki mahdottomasta totta, kun hän vei toivottomalta näyttäneen clutchin.

Yacine ”Yacine” Laghmari oli huikeassa formissa Vodafone Giantsia vastaan ja siitä kertoo hänen clutchinsa, mutta otteluparin voittoon vire ei riittänyt. David Beckhamin Valorant-joukkue Guild Esports pelasi keskiviikkoiltana Vodafone Giantsia vastaan ja hävisi 2-1. Karttoina toimivat Split, Bind ja Ascent.

Giants aloitti otteluparin varastamalla Guildin valitseman Splitin 13-10. Guild Esports oli johdossa 6-9, mutta jättiläisten hyökkäys pyöri Adolfo ”Fit1nho” Gallegon johdolla mukavasti.

Toinen kartta tarjosi katsojille viihdettä jopa 32 kierroksen ajan. Pelin ollessa 10-10 Giants oli lähellä karata johtoon, mutta Yacine ”Yacine” Laghmari omasi erilaiset suunnitelmat. Yacine jäi yksin kolmea vihollista vastaan ja voitti tilanteen, joka näytti mahdottomalta.

Yacine sai kaikki kierroksen viisi tappoa itselleen

Joukkueet vaihtelivat kierroksia ja jatkoaika kutsui. Tiukka taisto jatkui jopa neljän jatkoajan jälkeen, mutta lopussa Guild oli parempi 15-17.

Ascent kutsui ratkaisevana karttana ja molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä. Jännitysnäytelmä päättyi vasta toisella jatkoajalla lukemiin 15-13.

Vodafone Giants pelaa ratkaisevassa ottelussa torstaina kello 20.00 G2 Esportsin kanssa. Voittaja pääsee kansainväliseen Masters 3 -turnaukseen Berliiniin. David ”davidp” Prins kohtaa vanhan joukkueensa ja saa mahdollisuuden tiputtaa heidät.

Kuva: DreamHack

Lue myös: Jamppi selvitti pakkovoiton – torstaina voitolla Berliiniin ja tappiolla ulos

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!