Jamppi ja Hoody pakkovoiton edessä keskiviikkona, kun EMEA-alueen pudotuspelit ovat edenneet isoihin peleihin.

Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid ja Aaro ”hoody” Peltokankaan Vodafone Giants ovat pakkovoiton edessä Valorantin EMEA-alueen pudotuspeleissä. Matka kohti Berliinin Masters 3 -turnausta voi pysähtyä kitkerästi juuri ennen ratkaisevaa peliä.

Jampin Team Liquid aloittaa illan 18.00 ottelulla forZea vastaan. TL on iso ennakosuosikki ja belgialainen supertähti Adil ”ScreaM” Benrlitom on ollut tilastollisesti turnauksen parhaita pelaajia. Ratingin perusteella Dom ”soulcas” Sulcas on kuudentena ja Jamppi seitsemäntenä. Liquid aloitti turnauksen nihkeästi häviämällä Natus Vincerelle 1-2, mutta sen jälkeen murskasi Oxygen Esportsin 2-0. IVY-alueelta ponnahtanut forZe hävisi avauksen Guild Esportsille 0-2, mutta yllätti FunPlus Phoenixin 2-1.

Muutamaan asiaan kannattaa kiinnittää huomiota otteluparissa. Millainen setti agentteja nähdään Liquidilla? Välillä joukkue on lähtenyt matkaan ilman duelistia, mutta silloin tällöin on nähty kahta duelistia Jampilla sekä ScreaMilla. Olkkonen on suorittanut ailahtelevasti, mutta on pystynyt isoihin peleihin. Mitä nähdään keskiviikkona?

ScreaM 🇵🇸

@ScreaM_
Lower Bracket continues vs @forzegg today, losing isn't an option anymore we gotta qualify

#LetsGoLiquid #RideOrDie

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Hoody altavastaajana kimppuun

Jos Team Liquid lähtee suosikkina, niin hoodyllä tilanne on toinen. Vodafone Giants on altavastaaja Guild Esportsia vastaan, kun ottelu käynnistyy 20.30. Guildin Leo ”Leo” Jannesson on ollut tilastollisesti turnauksen paras pelaaja ja hän ei edes ole pelannut duelistia. Leo on käyttänyt Sovaa, Breachia sekä Astraa ja omaa turnauksen parhaan ratingin: 1.48. Joukkue on pelannut pelkkiä kahden kartan ottelupareja: 2-0 ForZe, 0-2 Gambit Esports ja 2-0 Fire Flux Esports. Guild Esports lähtee isolla itseluottamuksella, sillä edellinen kartta päättyi 13-0 tyrmäykseen heidän hyväkseen.

Vodafone Giants on näyttänyt muutosten jälkeen tappavalta ja tulosta on tullut. Oxygen Esports vei yllättävästi avauksen 2-1, mutta jätit hoitivat NaVin 2-1. Giants Gaming tarvii kipeästi onnistumista, sillä joukkue on VCT-pisteissä sen rajan alla, että matka VALORANT Champions -turnaukseen päättyy.

Jos Giants Gaming voittaa, niin tielle asettuu G2 Esports. Liquidilla edessä on toinen IVY-alueen joukkue: Gambit Esports.

GIANTX

@GIANTXES
El sueño continúa, más vivo que nunca.

Mañana a las 19:00 contra @guildesports. Como nos gusta, a vida o muerte 😈

#WeAreGiants #VodafoneGiants

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: K0nfigin ranne murtui – ”Onnistuin silti dominoimaan muutamia joukkueita”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!