K0nfigin ranne murtui – ”Onnistuin silti dominoimaan muutamia joukkueita”

Complexity sai surkeita uutisia: K0nfigin ranne murtui ja edessä on monen viikon tauko. Tanskalaispelaaja kertoi Twitterissä asiasta.

Kristian ”k0nfig” Wienecke kertoi Twitter-tilillään surkeita uutisia ranteestaan. Tanskalainen kertoi liukastuneena ja lyöneensä käden kaiteeseen, jonka jälkeen ranne hajosi.

Complexity on mukana ESL Pro League Season 14 -liigassa, mutta joutuu pelaamaan varapelaajan kanssa, sillä pelit alkavat jo 21. elokuuta. Korvaajaksi löydettiin toinen tanskalainen Niels Christian ”⁠NaToSaphiX⁠” Sillassen.

Kristian pääsee keskiviikkona leikkaukseen ja on erittäin pettynyt.

– Ranteeni on murtunut. Minulla on leikkaus huomenna aamulla kello 07:30. Asiantuntija tekee leikkauksen ja minun täytyy käyttää kipsiä 4-6 viikon ajan ja sen jälkeen harjoitella päästäkseni takaisin kentille. Rakastan teitä kaikkia ja olen pahoillani. Haluaisin kääntää aikaa taaksepäin, k0nfig sanoo.

Wienecken onnettomuus oli erittäin epäonninen liukastuminen.

– Kävelin ja katsoin puhelintani lentokentällä, mutta sitten liukastuin vetisen lattian takia. Kaaduin ja löin käteni kaiteeseen, joka aiheutti ranteen hajoamisen. Tämä kuulostaa valheelta enkä voi itsekkään uskoa, että tämä on todellisuutta.

– Kävin Serbiassa tarkistuttamassa sen, mutta he eivät huomanneet murtunutta rannetta, joten pelasin muutaman harjoitusottelun joukkueen kanssa. Onnistuin silti dominoimaan muutamia joukkueita murtuneella ranteella.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: DreamHack

Lue myös: HAVU julkaisi Jemin viidenneksi pelaajaksi – ”Penkitys teki minulle hyvää”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.