Jampin Team Liquid aloitti pudotuspelit kaatamalla Hoodyn G2 Esportsin. Pelit käynnistyivät tiistaina ja voittaja otti askeleen lähemmäksi Islantia.

VALORANT Champions Tourin EMEA-alueen Challengers -turnauksen pudotuspelit lähtivät käyntiin tiistaina ja tarjolla oli suomalaisväriä kahdessa eri joukkueessa. Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid voitti Aaro ”Hoody” Peltokankaan G2 Esportsin lukemin 2-1.

Liquid Jamppi 🇫🇮

@Jamppi_
2-1 vs G2, really impressive how we played today, i am so fucking proud. Now time to relax for a bit and sleep and tomorrow time for revenge vs FPX. Sooo happy!!
Thanks everyone for support ❤️ #letsgoliquid

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Team Liquid voitti ensimmäisen kartan Splitin 13-9 ja Jamppi oli paras pelaaja 25 tapolla ja vain 11 kuolemalla. G2 oli 2-6 johdossa, mutta Breachia pelannut Jamppi oli isossa roolissa Liquidin kääntäessä pelin voitoksi.

Iceboxissa Team Liquid oli 7-2 johtoasemassa, mutta G2 tuli takaa ohi ja vei pelin jatkoille voittaen lopulta 13-15. Hoody pelasi Sagen kanssa erinomaisesti ottaen 22 tappoa.

Havenissa Jamppi palasi vanhaan tuttuun ja turvalliseen Jettiin, mutta ei saanut peliä kulkemaan normaaliin tapaan ja sai vain kuusi (6) tappoa. Myös Oscar ”mixwell” Cañellas Colocholla oli ongelmia ja hän otti 13-8 tappiossa neljä (4) frägiä.

Team Liquid Valorant

@LiquidValorant
👏One👏Win👏From👏Iceland👏
#LetsGoLiquid

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Team Liquid on edennyt siihen pisteeseen asti, että joukkue on yhden voiton päässä vuoden ensimmäisestä Masters -turnauksesta. Islanti kutsuu Team Liquid vs. FunPlus Phoenix -ottelun voittajaa. Peli käynnistyy 20.00 keskiviikkona.

Myös Nikita ”Derke” Sirmitevin Fnatic pelaa ison ottelun M3 Championsia vastaan. Ottelupari alkaa 17.00.

Hoody pelaa seuraavan kerran torstaina alemmassa kaaviossa.

Kuva: Riot Games
Lähde: Vlr

Lue myös: MOUZ NXT sai tuuraajaksi Suomen suurimman CS-lupauksen Jimpphatin – heti 16-0

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!