MAD Lionsissa hieman alle kaksi kuukautta viettänyt Paweł ”innocent” Mocek on penkitetty tanskalaisjoukkueen riveistä.

Paweł ”innocent” Mocek kertoi tapahtuneesta tarkemmin Twitter-tilillään lauantaina.

Elokuussa MAD Lions teki kovan ratkaisun ja vaihtoi kielen tanskasta englanniksi, sillä puolalainen innocent liittyi joukkueen matkaan. Nyt kuitenkin joukkue on päättänyt tehdä ison päätöksen ja vaihtaa kielen takaisin tanskaksi, jonka seurauksena innocent jouduttiin iskemään joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta ulos.

– Terve! Haluan vastata viimeisimpiin huhuihin joukkueen muutoksista. Ilmoitan, että en enää ole MAD Lionsin aktiivisessa kokoonpanossa, innocent kirjoitti Twitlong -postauksessa.

Puolalaistähti ehti pelata MAD Lionsin riveissä ainoastaan 27 karttaa, mutta silti innocent oli tyytyväinen hänen lyhyeen vierailuunsa tanskalaisorganisaatiossa.

– Ei pelattu pitkään yhdessä, mutta luulen silti, että oli oikea päätös liittyä silloin MAD Lionsiin. Pääsin kilpailemaan parempia joukkueita vastaan ja todistaa itsestäni vielä hieman enemmän. Rehellisesti pidin siellä vietetystä ajastani ja se oli myös mukava oppimiskokemus ja työpaikka, 26-vuotias jatkoi.

Penkityksen myötä innocent etsii uutta joukkuetta, eikä haluaisi pitää pitkää taukoa. Hän aikoo jatkaa harjoittelua ja aikoo käyttää aikaansa demojen katseluun, FPL:n- ja deatmatchin pelaamiseen.

MAD Lionsin kokoonpano:

🇩🇰 Rasmus ”⁠sjuush⁠” Beck
🇩🇰 Frederik ”⁠acoR⁠ Gyldstrand
🇩🇰 Fredrik ⁠roeJ⁠ Jørgensen
🇩🇰 Asger ”⁠AcilioN⁠ Larsen

🇧🇷 Luis ⁠peacemaker⁠ Tadeu (valmentaja)

🇵🇱 Paweł ⁠innocent⁠ Mocek (penkitetty)

Paweł Mocek

@innocentCS
Thank you for the time Luis, you're absolutely great coach and it was a pleasure to work with you, maybe some day we meet again! ❤️🙏

Luis Peacemaker

@peacemaker
You’ve been an absolute pleasure to work with Pawel, really commited on making things work and going out of ur comfortable zone to help us.

Hope to see you soon playing for a great team.

GL man ❤️✌🏻

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.