IEM Wintereille on enää yksi paikka jäljellä, kun fnatic ja MOUZ painoivat maanantaina jatkoon.

IEM Winter 2021 on haluttu turnaus ja karsinnoissa jatkopaikoista taistelu on käynyt kuumana. Suljetuissa karsinnoissa kolme suomalaista lähti hakemaan onnistumisia, mutta kaksi on enää jäljellä. Aleksi ”allu” Jallin Complexity Gaming tippui, mutta Joonas ”doto” Forssin ENCE ja Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix jatkavat pelejä tiistaina.

Intel® Extreme Masters

@IEM
That's it for todays broadcast! Welcome again @mousesports and @FNATIC to the #IEM WINTER 2021!

Join us tomorrow at 1:30PM CEST to see @k23_esports , @ENCE , @FPX_Esports and @Team__Spirit fight for the last spot at the #IEM Winter!

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Tiistaina 14:30 kaksi otteluparia pyörähtää käyntiin: ENCE vs. K23 ja FunPlus Phoenix vs. Team Spirit. Suomalainen organisaatio lähtee omaan otteluunsa isona suosikkina, mutta FPX on ennakkoon altavastaaja.

Kaksi voittoa tiistaina tuo viimeisen paikan IEM Wintereille ja häviö tarkoittaa karsinnoista tippumista. IEM Winter 2021 on 250,000 dollarin turnaus, joka pelataan joulukuussa. Kutsutut joukkueet ovat Astralis, G2 Esports, OG Esports, Virtus.Pro, Gambit Esports, BIG Clan, FaZe Clan, Team Liquid, Team Vitality, Ninjas in Pyjamas ja Heroic. Euroopasta jatkopaikan saivat MOUZ ja Fnatic, Pohjois-Amerikasta GODSENT ja Aasiasta TyLoo.

Kuva: StarLadder

Lue myös: Team Spirit on TI10 Mestari – Voitti yli 18 miljoonaa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!