FaZe Clan sai huonoja uutisia juuri ennen Puolassa pelattavaa IEM Katowice 2022 -turnausta. Virolaisella tähtipelaajalla koronatartunta, joten ropz joutuu sivuun karanteenin ajaksi.

FaZe Clanin Robin ”ropz” Kool kertoi Twitterissä, että hänet todettiin positiiviseksi koronavirukseen keskiviikkona ja hänelle oli kehittynyt joitain oireita.

Robin ja muu FaZe Clanin joukkue saapui maanantaina bootcampille turnausta varten, mutta nyt kokoonpanon uusin lisäys joutuu astumaan sivuun. Kool kertoo, että karanteeni loppuu 19. helmikuuta ja sen jälkeen voi mahdollisesti tulla takaisin.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

FaZen pelit alkavat 15. helmikuuta, sillä joukkue on mukana Play In -vaiheesta lähtien. Jos FaZe etenee lohkovaiheeseen, niin Ropz joutuu jättämään myös ensimmäisen ottelun välistä.

Ropz jätti hiirilauman joulukuun lopussa ja lähti FaZe Clanin matkaan. 3. tammikuuta Olof ”olofmeister” Kajbjer Gustafsson penkitettiin ja ropz otti paikan.

Kool on kerinnyt pelata seitsemän (7) karttaa FaZen kanssa ja rating näyttää 1.26. FaZe Clan lunasti paikan BLAST Spring Final -turnaukseen.

Lue aiheesta lisää: FaZe Clan murskasi BIG:in – Paikka Spring Finals turnaukseen varmistettu

Joukkueen pelinsisäinen johtaja Finn ”karrigan” Andersen kommentoi asiaa näin:

– Erittäin surullinen hetki, toivon hänen toipuvan nopeasti ja sitä, että olisimme edelleen hengissä turnauksessa, kun on hän valmis palaamaan. Tämä tarkoittaa, että meillä ei ole harjoittelua ja meidän pitää etsiä viides pelaaja.

karrigan

@karriganCSGO
Very sad moment, I hope he recovers fast and we are still alive in the tournament when he is ready. That means no practice for us and find a 5th player and do the best we can ❤️

ropz

@ropz

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

FaZe kohtaa avausottelussa Sproutin ja pelin on tarkoitus alkaa 15. helmikuuta 13.15. Voittaja kohtaa GODSENT vs. MOUZ -otteluparin voittajan.

Ropzin tuuraajaksi katseet kääntyivät heti jälleen Olofmeisteriin, mutta pelaaja itse kertoi, että ei ole tuuraamassa virolaista tähtipelaajaa. Olof sanoi, että aikoo matkustaa New Yorkiin perjantaina.

Vuoden 2017 liittymisen jälkeen Olof on penkitetty, tullut takaisin ja tuurannut niin monta kertaa, että moni on seonnut laskuissa.

Organisaatio ei ole ilmoittanut viidettä pelaajaa.

olofmeister

@olofmeister
Ah shit here we not go again

I’m traveling to New York tomorrow ( as long as my pcr test is negative ) so no Katowice for me

Feel bad for the guys and even worse for ropz, hopefully he recovers fast and can join them later in the tournament!

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: IEM Katowicen ensimmäisen vaiheen otteluparit julkaistiin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!