Nyt on mahdollisesti mairea pommi tulossa: ScreaMin veli on liittymässä Team Liquidin Valorant-kokoonpanoon? VLR.gg:n ja Upcomerin lähteet kertovat näin.

Jos VLR.gg:n ja Upcomerin tiedot pitävät paikkaansa, niin lupaava CS:GO-pelaaja Nabil ”Nivera” Benrlitom olisi hyppäämässä Valorantin luokse ja suoraan Team Liquidin kokoonpanoon. Samalla James ”Kryptix” Affleck olisi joutumassa sivuun.

Nivera on ollut Team Vitalityn penkillä maaliskuusta lähtien ja huhut Valorantista sekä Team Liquidista pyörivät jo toukokuussa.

Niveran tavoin myös hänen isoveljensä Adil ”ScreaM” Benrlitom teki vaihdon Riot Gamesin peliin. Nyt veljekset ovat mahdollisesti yhdistämässä voimat Valorantissa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Team Liquid epäonnistui pääsemään Berliinin Masters 3 -turnaukseen. Lanit jäivät välistä ja tämän myötä joukkueella ei ole tarpeeksi VCT-pisteitä, että suora paikka koko kauden huipentavaan VALORANT Champions -turnaukseen aukenisi.

Kryptix on pelannut viimeiset kolme kuukautta Cypheriä ja Viperiä. Controller-Viper Jamesilla on toiminut kohtalaisesti. ACS on 163,9 ja K/D 0.92. Sentinel-Cypherin kanssa ACS 157.4 ja K/D 0.91.

Team Liquid on epäonnistunut turnausten voittamisessa ja Kryptix on mahdollisesti helpoin korvattava pelaaja.

Kuva: Louvard Game

Lue myös: Thaimaalainen Valorant-tähti tekee paluun vuoden suurimpaan turnaukseen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!