Huhu: YEKINDAR ja jks neuvotteluissa OG:n kanssa

CIS-skenen ”insiderin” OverDriven mukaan Virtus.prosta lähtenyt Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskis olisi australialaispelaaja Justin ”jks” Savagen kanssa sopimusneuvotteluissa OG:n Counter-Strike -joukkueen kanssa.

OG on tähän saakka julkistanut ainoastaan päästävänsä tanskalaisen Valdemar ”valde” Vangsån joukkueestaan, ja rosterissa on täten edelleen sama nelikko. Jos mietitään roolituksen kannalta, korvaisi YEKINDAR ja jks varmastikin valden sekä rosterin toisen tanskalaispelaajan Nikolaj ”niko” Kristensenin. 1pv:n julkaiseman raportin mukaan OG olisi penkittämässä juurikin nikon.

Mikäli yllä mainitut muutokset tulisivat voimaan, olisi OG:n kokoonpano seuraava:

Nemanja ”nexa” Isaković
Shahar ”flameZ” Shushan
Mateusz ”mantuu” Wilczewski
Justin ”jks” Savage
Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskis

OverDriven mukaan YEKINDAR olisi kuitenkin myös neuvotteluissa Liquidin kanssa. Aiemmin uutisoitiin dotesportsin toimesta, että Liquidin ranskalaispelaaja Richard ”shox” Papillon olisi lähtemässä joukkueesta. Tällöin YEKINDAR korvaisi tietysti hänet.

YEKINDAR:lla on varmasti paljon vaihtoehtoja ja tarjouksia, sillä kyseessä on yksi Euroopan lahjakkaimmista pelaajista. YEKINDAR arvioitiin vuonna 2021 HLTV:n TOP-20 -pelaajien listauksessa maailman kahdeksanneksi parhaaksi pelaajaksi.

Lue myös: Huhu – Virtus.pro sopimusneuvotteluissa famen ja n0rbertin kanssa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.