Venäläinen eurheilu-organisaatio Virtus.pro on CIS-skenen ”insiderin” OverDriven mukaan keskusteluissa K23:n pelaajien David ”n0rb3r7” Daniyelyan ja Pyotr ”fame” Bolyshevin kanssa.

Virtus.pron virallisen tiedotteen mukaan joukkue penkitti Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskisin sekä Timur ”buster” Tulepovin, mutta itse OverDriven mukaan päätös lähteä organisaatiosta tuli pelaajilta. Buster haluaa OverDriven mukaan pitää taukoa Counter Strikesta, kun YEKINDAR puolestaan etsii eurooppalaista huippujoukkuetta.

VP:seen OverDriven mukaan mahdollisesti liittyvät n0rb3r7 ja fame ovat tähän asti pelanneet venäläisjoukkue K23:ssa, joka on parhaimmillaan ollut HLTV:n joukkuerankingin sijalla 14. Tilastojen valossa herrat ovat olleet K23:n parhaimpia rifle-pelaajia hieman yli 1,10 HLTV Ratingin avulla.

Virtus.prolla tuskin on mahdollisuuksia saada eurooppalaisia pelaajia kokoonpanoonsa juurikin Ukrainan kriisin takia, jonka vuoksi K23:n kaksikko olisi hyvin järkevä valinta. Kovinkaan suuresta investoinnista ei tässä tapauksessa varmastikaan olisi kyse, sillä K23 on pudonnut tilastoissa jo HLTV Rankingin sijalle 32.

OverDrive

@ABOverDrive
🇷🇺VP in talks with Fame and Norbert

Lue myös: IEM Dallas lohkot julki – Natus Vincere ja Entropiq sivuun turnauksesta

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!