Dota 2 -maailmanmestaruuksista tunnettu OG on liittymässä pian Valorant-kentille, raportoi e-urheilutoimittaja Arran ”Halo” Spake.

E-urheilutoimittaja Arran ”Halo” Spake on raportoinut OG:n olevan liittymässä Valorant-skeneen Monkey Business -kokoonpanon signauksella.

Mikäli huhu pitää paikkaansa, on Valorant OG:n kolmas peli johon he lähtevät mukaan. Organisaatio tunnetaan parhaiten vuosien 2018 ja 2019 Dota 2 -maailmanmestaruuksistaan, joita voittamassa olivat suomalaiset Topias ”Topson” Taavitsainen ja Jesse ”JerAx” Vainikka.

Reviiriään muihin peleihin OG laajensi ensimmäistä kertaa joulukuussa 2019, signaamalla CS:GO-kokoonpanon, jota johtamaan kiinnitettiin ENCEstä samana vuonna penkitetty Aleksi ”Aleksib” Virolainen.

Huhun mukaan, OG:n Valorant-kokoonpano näyttäisi tältä:

Dylan ”aKm” Bignet
Dragan ”Ellement” Milanović
Theo ”Oniby” Tarlier
Benjamin ”Unkoe” Chevasson
Kevin ”Tviq” Lindström

Julian ”Daemon” Ducros (valmentaja)

Overwatch Leagueta seuranneet tietävätkin aKm:n ja Unkoen ajastaan Dallas Fuelin riveissä. Lisää Overwatch-tähtiä kokoonpanosta löytyy myös Florida Mayhemin entisen DPS-pelaaja Tviq:n, sekä Los Angeles Valiantia ja Dallas Fuelia valmentaneen daemoNin muodossa.

Valorantin suosion kasvu on ollut Euroopassa huomattavasti hitaampaa, kuin mitä esimerkiksi Amerikassa, jossa useat organisaatiot ovat luopuneet CS:GO-kokoonpanoistaan, Valorantin vallatessa markkinoita.

OG:n liittyminen mukaan Valorantiin olisikin loistava esimerkki muille eurooppalaisille organisaatioille, sillä pelissä on suurta potentiaalia nousta yhdeksi maailman suosituimmaksi e-urheilupeliksi.

Halon mukaan, OG:n lisäksi myös Vitality ja Alliance ovat suunnitelleet Valorant-skeneen liittymistä. Kaikki perustuu toistaiseksi kuitenkin huhupuheisiin, eikä yksikään organisaatioista ole julkaissut virallista lausuntoa asiasta.

Jäämme odottamaan lisätietoja.

Lue myös: Nyt se on virallista! ENCEstä penkitetty Elias ”Jamppi” Olkkonen siirtyy Valorantiin

Haloofthoughts

@haloofthoughts
VALORANT: DOTA2 Organisation OG, Expected To Enter VALORANT

haloofthoughts.co.uk/2021/01/source…

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.