GODSENT julkisti CS:GO-kokoonpanonsa myynnin – siirtyvät toiselle suurelle kansainväliselle e-urheiluorganisaatiolle

© Kuva: DreamHack

Ruotsalainen e-urheiluorganisaatio GODSENT on vihdoin julkistanut myyneensä Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämän kokoonpanon.

GODSENTin entinen CS:GO-kokoonpano on yhdistetty vahvasti FunPlus Phoenixiin viime vuoden lokakuusta lähtien. Kiinalaisorganisaation omistaja ilmoitti jo joulukuussa, että organisaatiot ovat keskenään tehneet alustavan sopimuksen.

GODSENTin verkkosivuilla organisaatio ilmoitti, että kokoonpano on myyty ”toiselle isolle kansainväliselle e-urheiluorganisaatiolle.” Ilmoituksessa ei käynyt ilmi, mistä organisaatiosta on kyse.

Lue lisää: FunPlus Phoenix hankki GODSENTin kokoonpanon – viides pelaaja vielä mysteeri!

GODSENTin kokoonpanosta uuteen organisaatioon siirtyy suomalaisen Jesse ”zehN” Linjalan lisäksi Martin ”⁠STYKO⁠” Styk, Pavle ”⁠Maden⁠” Bošković, Asger ”⁠Farlig Jensen ja valmentaja Jonatan ”⁠Devilwalk⁠” Lundberg.

Kokoonpanon viidennestä pelaajasta ei ole vielä tietoa ja joukkue etsii vahvuutensa pelinsisäistä johtajaa, mutta sitä ei ole vielä tähän mennessä löydetty, ainakaan julkisesti.

Ex-GODSENT nousi viime vuoden aikana tasaiseksi Top 20 -joukkueeksi. Kokoonpano sijoittui muun muassa Ice Challenge 2020- ja DreamHack Masters Winter -turnauksissa 3-4. sijalle sekä yhdeksänneksi koronavuoden Major-karsinnoissa.  Vuoden 2020 lopussa GODSENT oli HLTV:n rankingin sijalla 15.

Kokoonpano, joka myytiin GODSENTista:

🇫🇮 Jesse ”zehN” Linjala
🇸🇰 Martin ”STYKO” Styk
🇲🇪 Pavle ”maden” Bošković
🇩🇰 Asger ”farlig” Jensen

🇸🇪 Jonatan ”Devilwalk” Lundberg (valmentaja)

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.