Kiinalaisorganisaatio FunPlus Phoenixin (FPX) huhutaan olevan kiinnostuneita Vitalityn penkillä istuvasta Alex ”ALEX” McMeekinistä. Huhu kertoo FPX:n suunnittelevan CS:GO-kokoonpanon rakentamista, jonka pelinsisäisenä johtajana 24-vuotias britannialainen tulisi toimimaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä DBLTAP.

On vielä epäselvää, mitenkä lähellä ALEXin ostamista FPX todella on. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta kun organisaation huhutaan olevan hänestä kiinnostuneita. Heinäkuun alussa uutisoimme Vitalityn lätkäisseen ALEXille 600 000 dollarin hintalapun, ja jo tällöin FPX oli yksi britannialaispelaajasta kiinnostunut organisaatio.

ALEX on ollut maaliskuuta lähtien Vitalityn penkillä, jäätyään pois joukkueen matkasta jatkuvan väsymyksen ja matkustamisen takia. Uusissa haastatteluissaan hän on kuitenkin kertonut olevansa kiinnostunut pelikentille palaamisesta ja olevansa avoinna tarjouksille.

FunPlus Phoenixilla on ollut puolestaan kaksi aikaisempaa CS:GO-joukkuetta, joista molemmat vain lyhyen aikaa Flaspointin ensimmäisellä liigakaudella. Ensin tanskalaisen Heroicin kokoonpano, joka ei missään vaiheessa täydellisesti siirtynyt organisaation alaisuuteen Patrick ”es3tag” Hansenin hyväksyttyä Astraliksesta saamansa tarjous. Tämän jälkeen väliaikaisesti amerikkalaiskokoonpano Bad News Bears.

Katso myös: Aleksib nöyryytti NiP:n REZiä – ovelin temppu pitkään aikaan?

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Twitter