Hoody ja Polvi painoivat jatkoon suljetuista karsinnoista Valorantissa. Tämän myötä Euroopan karsinnoissa on enää kaksi jatkopaikkaa jäljellä.

VALORANT Champions Tourin taistelu kohti Challengers 2 -turnausta on käynyt kovana, mutta Aaro ”Hoody” Peltokankaan Giants Gaming ja Niko ”Polvi” Polvisen TENSTAR selvittivät tiensä jatkoon. Hoodyn joukkue on alistanut muita karsinnoissa eivätkä he ole hävinneet yhtään karttaa. Giants Gaming voitti BIG Clanin 2-0, Team Vitalityn 2-0 ja lopulta Alliancen 2-0. TENSTAR voitti 19esportsin 2-1, Team Queson 2-1 ja Team Hereticsin 2-1.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Suljetuissa karsinnoissa on vielä kuusi joukkuetta tappelemassa kahdesta jatkopaikasta: Ninjas in Pyjamas, Team Vitality, Team Heretics, BIG Clan, Team Finest ja Alliance.

Kello 16:00 nähdään Ninjas in Pyjamas vs. Team Vitality sekä BIG Clan vs. Team Finest. Voittajat kohtaavat Team Hereticsin ja Alliancen. Suomalaisia ei enää ole mukana, sillä Team Vitality korvasi Jesse ”JESMUND” Terävän ja Mohamed ”shalaby” Shalaby on tuuraajana.

NiP ja Team Vitality on ennakkoon erittäin tasainen ottelu. Molemmilla on tapahtunut muutosta kokoonpanossa, sillä Ninjas in Pyjamasilla pelaa Adam ”ec1s” Eccles uutena kasvona. Team Finest lähtee BIG Clania vastaan lievänä ennakkosuosikkina, mutta molemmat tulevat olemaan altavastaajia Alliancea vastaan.

Euroopan Challengers 2

Matka kohti Berliinin Masters 3 -turnausta käy kuumana ja ensimmäisestä Challengers 1 -turnauksesta mukana ovat myös nyt Fnatic, Team Liquid, Rix.GG Thunder ja Team BDS. 41,000 dollarin lisäksi joukkueet pelaavat kahdesta Challengers Playoffs -paikasta. Turnauksessa tullaan näkemään Hoodyn ja Polven lisäksi Elias ”Jamppi” Olkkonen sekä Nikita ”Derke” Sirmitev.

Kuva: DreamHack

Lue myös: Team Vitality tiputti Jesse ”JESMUND” Terävän juuri ennen tärkeitä karsintoja

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!