HLTV:n tuoreet joukkuerankingit on ulkona – Suomalaiset loistavat poissaolollaan.

BLAST Premier Spring Groups 2022 -turnaus on taputeltu, ja sen myötä HLTV rankingit ovat päivittyneet. Loppuvuodesta pelattu Tukholman PGL Majorin pistemäärät ovat vähentyneet vaikutuksissaan ja sen myötä TOP10 sijoilla nähtiin pientä liikehdintää. Suurin putoaja kärkipäässä oli Heroic (-3), kun taas BIG (#11) sekä OG (#12) nousivat kolmen rankin verran. Suomalaisväriä listalle tuo Aleksi ”Aleksib” Virolainen, joka löytyy joukkueensa G2 Esportsin kanssa sijalta 4.

Lue myös: TSM:n johto pettyi tuloksiin – kommentit kuulostavat Complexityn suunnitelmilta

HLTV.org

@HLTVorg
FaZe move to #9 after finishing BLAST Premier Spring Groups in 1-3rd.

The removal of PGL Major Stockholm from the recent events subranking resulted in several other changes in the top 10.

Full ranking: hltv.org/ranking/teams/…

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Valitettavaa on se, että suomalaisia ei HLTV:n top 30 listalle Virolaisen lisäksi mahdu yhtäkään. Nykyisin kansainvälisellä rosterilla operoiva ENCE nousi yhdän pykälän verran sijalle #22. Suomalaisen CS:GO’n kärki on ikävä kyllä sulanut käytännössä kokonaan, sillä koko HLTV:n maailmanrankingissa on jäljellä enää kolme organisaatiota, jotka operoivat suomalaisella rosterilla: HAVU (#93), Conqueror (#99) sekä KOVA (#102).

Vielä muutama kuukausi takaperin joukkueita oli kuusi, ja edellisen kerran suomalainen rosteri on nähty top30 rankingissa kesäkuussa 2021. Suomen CS:GO skene laahaa tällä hetkellä pahasti, eikä valoa rehellisesti sanottuna ihan hirveästi ole näkyvissä ainakaan tällä hetkellä. Ainoat potentiaaliset joukkueet kutittelemaan top30 rankingeja ovat HAVU sekä Aleksi ”allu” Jallin projekti Team Temp, mutta matkaa ja kirittävää on todella paljon.

Lue myös: Tältä kuulosti kommunikointi m0NESYn upean 1vs4 clutchin aikana

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!