Se on menoa nyt! TSM:n johto pettyi tuloksiin ja isoja muutoksia on luvassa. Puheet kuulostivat Complexityn suunnitelmilta juggernautista.

TSM oli Valorantin alussa yksi maailman parhaista joukkueista ja otti turnausvoittoja Pohjois-Amerikan skenessä. Joukkueet kehittyivät ja TSM:n alamäki käynnistyi.

Pitkään aikaan joukkueen ainoa voitto oli Pohjois-Amerikan Stage 3 Challengers 2, mutta seuraavissa pudotuspeleissä kotimatka alkoi kahden pelin jälkeen.

VCT-kausi oli niin huono, että joukkue ei edes päässyt Last Chance – karsintoihin. Koko kaudelta irtosi vain 40 pistettä.

TSM:n esports-osaston VP Dominic Kallas otti Twitterissä huonoihin tuloksiin kantaa. Kannanotto muistutti hieman Complexityn toimitusjohtajan Jason Laken puheita juggernautin rakentamisesta.

– Rakastan tätä peliä ja joukkuetta, mutta jotain isoa pitää muuttua, koska nämä eivät ole ne standardit, mitä TSM on asettanut. Olemme antaneet managerille täydet valtuudet päättää ketä pidämme lahjakkaina, motivoituneina, helppoina valmentaa ja kokonaisuutena parhaina joukkueeseen. Prosessin jälkeen joukkue muuttaa Austiniin Texasiin, jotta joukkuehenki paranee, harjoittelu on helpompaa ja saamme tehtyä enemmän töitä. Kun joukkue on muuttanut Austiniin, niin tulemme osallistumaan jokaiseen avoimeen turnaukseen mitä on mahdollista ennen seuraavaa VCT-karsintaa. Tulemme kertomaan yhteisölle päivityksiä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

TSM:n rosteri nyt:

  • Matthew ”Wardell” Yu
  • Yassine ”Subroza” Taoufik
  • Daniel ”Rossy” Abedrabbo
  • Aleko ”LeviathanAG” Gabuniya
  • Corey ”corey” Nigra

TSM:n penkiltä löytyy myös Sean ”bang” Bezerra, joka pelasi karsinnoissa Buit By Gamersin joukkueessa. BBG tiputti TSM:n ratkaisevassa ottelussa ja bang pelasi hyvän ottelun.

Lue myös: Aleksi ”Aleksib” Virolaisen G2 jatkoon helposti! Pelissä jäätävä clutch

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!