HLTV:n haastattelussa konkari Danylo ”Zeus” Teslenko kertoi ikävöivänsä CS-aikoja. Ukrainalainen pelasi mittavan uran ja jäi elääkkelle viime vuoden lopulla.

Viime vuonna Blast Series Moskovan jälkeen, Danylo ”Zeus” Teslenko laittoi hiirensä naulaan ja lopetti uransa. Hänen korvaajakseen hyppäsi Ladislaw ”Guardian” Kovács.

HLTV haastatteli eläkkeelle olevaa Teslenkoa IEM Katowice 2020 -turnauksen aikoihin.

32-vuotias ukrainalainen oli pettynyt, kun IEM Katowice 2020 -turnauksen pudotuspelit pelattiin tyhjille katsoimoille koronaviruksen vuoksi.

Teslenkon tehtävä turnauksessa olisi ollut tuoda arvostettu pokaali yleisön katseiden eteen.

– Olin aluksi pettynyt, mutta ymmärsin myöhemmin, että tilanne oli huono IEM:lle ja ystävälleni Carmacille, joka on tapahtuman järjestäjä ja pitkäaikainen ystäväni, Teslenko kertoi.

Haastattelija kysyi myös hänen eläkepäivistään.

– Työskentelen tällä hetkellä pro100:n kanssa. Olen organisaation omistaja ja tehtäväni on kehittää sitä. Olemme tehneet hyvän harppauksen viimeisen neljän kuukauden aikana.

pro100:n kanssa työskentely on selvästi saanut Teslenkon ikävöimään omia peliaikojaan.

– Ensimmäiset kolme kuukautta olivat helppoja, olin täysin rentoutunut, mutta lähiaikoina olen alkanut ikävöimään peliaikojani. Näin Na´vin pelaajia ja juttelimme hetken aikaa, tuli todella nostalginen olo. Ikävöin kilpailemista, mutta tiedän aikani olevan ohi, Teslenko jatkoi.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Keskustele turnauksen peleistä ja löydä peliseuraa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: DreamHack