Historian nuorin major-voittaja jättää CS:GO:n – muistatko dramaattisen siirron?

© Kuva: DreamHack

Historian nuorin major-voittaja jättää CS:GO:n ja eläköityy pelistä jo 23-vuotiaana. Muistatko Markus ”Kjaerbye” Kjærbyen dramaattisen siirron vuosien takaa?

Markus ”Kjaerbye” Kjærbye on koko CS:GO:n nuorin major-voittaja ja nuorin majoreiden arvokkain pelaaja. Nyt hänen aika pelissä on kuitenkin ohi.

– On tullut aika sanoa hyvästit CS-ammattilaisen uralle. Kirjoitan tämän raskaalla sydämellä, mutta tällä hetkellä minulta puuttuu nälkä ja päättävyys, jota kilpaileminen huipputasolla vaatii. Tämä peli on ollut valtava osa elämääni viimeisen 10 vuoden aikana, mutta tunnen, että nyt on aika etsiä uusia mahdollisuuksia. Tuleva työ voi olla sekä pelin sisällä että sen ulkopuolella. Aika näyttää, Kjaerbye kommentoi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Tanskalainen 18-vuotias superlupaus pelasi Astraliksen paidassa 2017, kun organisaatio voitti ELEAGUE Major: Atlanta -turnauksen. Noin vuosi organisaation ensimmäisestä major-turnauksen voitosta tapahtui jotain odottamatonta, sillä tanskalainen päätti siirtyä kilpailevaan joukkueeseen Northiin. Siirto oli shokki koko Astraliksen kokoonpanolle ja draama oli valmis.

Lopulta Emil ”Magisk” Reif kiinnitettiin Astraliksen toimesta ja organisaatiosta tuli koko pelin menestynein – samaan aikaan Markuksen ura meni toiseen suuntaan. Viimeisimmät ottelut olivat HYENAS -projektin ja FaZe Clanin kanssa.

Casper ”cadiaN” Møller ylistää Kjaerbyen uraa Twitterissä:

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Dreamhack

Lue myös: Kaksinkertainen major-voittaja jätti CS:GO:n – Kingmaker Valorantiin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.