Dota Underlords ja Teamfight Tacticsista tuttua autobattler-genreä vahvasti muistuttava uusi pelimuoto on nyt kaikkien pelaajien kokeiltavissa.

Battlegrounds pelimuoto julkistettiin BlizzConissa kuun alussa. Julkistuksen jälkeen BlizzConiin paikanpäällä tai virtuaalisesti osallistuneet pääsivät välittömästi kokeilemaan uutta moodia suljetussa betassa. Myös ostamalla joulukuussa ilmestyvän Descent of Dragons lisäosan ennakkoon oli mahdollista päästä mukaan betaan.

LUE MYÖS: Blizzard kiusaa Hearthstonen pelaajia maksumuurin takana olevilla daily questeillä

Nyt Battlegrounds on kuitenkin kaikkien ulottuvilla. Pelimuoto on kuitenkin edelleen kokeiluvaiheessa, ja muutoksia on odotettavissa ainakin Descent of Dragonin julkaisuun asti.

Pelimuoto on todella erilainen edes kaikista villeimpiin viikottaisiin Brawleihin verrattuna. Battlegroundissa pelaaja kohtaa seitsemän vastustajaa auto-chess -tyylisessä mittelössä. Jokainen pelaaja valitsee itselleen kahdesta vaihtoehdosta mieluisamman hahmon. Hahmoja on toistaiseksi 24 ja niillä jokaisella on omat erilaiset kykynsä.

Omat minionit täytyy ostaa tavernanpitäjän tarjoamista vaihtoehdoista, tai kokeilla onneaan ja käyttää kolikoita uusien vaihtoehtojen arpomiseen. Ostokierrosten välissä minionit taistelevat satunnaisen vastustajan pöytää vastaan hyökkäämällä umpimähkään vuorotellen.

Paras tapa päästä sisälle uuteen pelimuotoon on yksinkertaisesti kokeilemalla. Blizzard on onneksi myös madaltanut kynnystä, ja ensimmäisellä pelikerralla tarjolla on tutoriaalipeli.

Lisää Battlegroundista voit lukea Blizzardin postauksesta.

 

Kuva: Blizzard Entertainment.