Hearthstonen uusi pelimuoto Battlegrounds on suljetussa betassa, mutta myös betan ulkopuoliset pelaajat saavat jo siihen liittyviä daily questejä.

Blizzard julkaisi yllättäen viime viikonloppuna BlizzConissa Hearthstonen uuden pelimuodon, Battlegroundsin. Kyseinen pelimuoto on Hearthstone-versio suositusta Auto-Battler -genrestä. Kuluneen vuoden aikana räjähdysmäisesti suosiota saaneeseen genreen kuuluu mm. Valven Dota Underlords ja Riot Gamesin Teamfight Tactics.

Ihmetystä ja tuskastumista ovat kuitenkin aiheuttaneet Battlegroundsiin liittyvät daily questit, joita on ilmestynyt myös betan ulkopuolisille pelaajille. Questit ovat tärkeä tapa kerätä pelinsisäistä valuuttaa ja kerryttää sen avulla omaa korttikokoelmaa. Betan ulkopuolisille Battlegroundsiin liittyviä questejä on kuitenkin mahdoton saada tehtyä, sillä ne vaativat uuden pelimuodon pelaamista.

Hearthstone Battlegrounds on suljetussa betassa 12. marraskuuta asti. Betaversiota pääsevät kokeilemaan kaikki BlizzConiin paikanpäällä tai virtuaalisesti osallistuneet, sekä Hearthstonen pelaajat, jotka ovat ennakkoon ostaneet peliin tulossa olevan uusimman lisäosan. Pelaajat kokevat siis, että Blizzard yrittää pakottaa heitä hankkimaan lisäosan, saadakseen päivittäiset questit suoritettua.

Kaikista kummallisinta asiassa kuitenkin on se, että Blizzard näyttää myös poistaneen mahdollisuuden vaihtaa yksi questi päivittäin. Tämän myötä homma alkaa jo haiskahtaa ikävältä pelaajien kiusaamiselta ja rahastukselta.

Forcing me to get early access for battlegrounds? from hearthstone

Onneksi Hearthstone-fanien ei kuitenkaan tarvi kärsiä ongelmasta pitkään, sillä Battlegrounds siirtyy suljetusta betasta avoimeen jo 12. päivä. Uusi lisäosa, Descent of Dragons saapuu joulukuun 10. päivä, ja paljastuksia uusista korteista tulee lisää viikoittain.

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.