HAVUlle kylmää kyytiä huipputurnauksessa, kun Complexity tuhosi suomalaisjoukkueen heti kahdessa kartassa.

250 000 dollarin Funspark ULTI 2020 -turnaus käynnistyi maanantaina. HAVU sai heti ensimmäisellä kierroksella vastustajakseen viime aikoina hyvässä vireessä olleen Complexityn.

Ottelu aloitettiin Complexityn valitsemalla Miragella, joka alkoi suomalaisjoukkueen osalta vaisusti. Complexity aloitti keräsi CT-puolelta 10 kierrosta ja sama meno jatkui myös puoltenvaihdon jälkeen. HAVU ei saanut enää kierrostakaan ja kartta päättyi Complexityn eduksi lukemin 16-5.

Seuraavana siirryttiin HAVUn valitsemaan Overpassiin, jossa suomalaiset olivat selvästi enemmän hereillä. Ensimmäinen puolisko päättyi Complexitylle lukemin 8-7 ja puoltenvaihdon jälkeen HAVU eteni ensimmäistä kertaa koko ottelussa johtoasemaan. Complexity oli silti vahvempi ja kairasi kartasta 16-10-voiton ja voitti näin ottelun kartoin 2-1.

Tappion myötä HAVU tippuu turnauksen alempaan kaavioon, jossa se kohtaa maailmanlistan viidennellä sijalla olevan Virtus.pron. HAVU ei saa hävitä enää yhtään ottelua, mikäli suomalaiskokoonpano haalii turnauksen voitosta. Virtus.pron ja HAVUn välinen ottelu pelataan torstaina kello 15.00.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: DreamHack