HAVU tiputti ENCEn turnauksesta ja ratkaisevassa kartassa valmentaja Taneli ”disturbed” Veikkola kantoi suorituksillaan joukkueen voittoon.

Eletään vuotta 2021 ja valmentajan paikalta tuuraajaksi hälytetty Taneli ”disturbed” Veikkola lopetti Pinnacle Cupin pudotuspelien ratkaisevan kartan ENCEä vastaan tilastoihin 27-19. Lopulta HAVU otti Overpassin itselleen 13-16 ja joukkueen matka pudotuspeleissä jatkuu.

Keskiviikkoiltana ENCE ja HAVU aloittivat viimeisen rutistuksen ennen pelaajien lomaa. Pinnacle Cup II -turnauksen pudotuspeleissä ENCE oli jättimäinen ennakkosuosikki, mutta suomalaisjoukkue lähetti heidät aikaiselle lomalle.

Spinx

@Spinx_CS2
We lost 1-2 against @HAVUgaming in @PinnacleEsports 2 and we are out from the tournament.
now player break and than we have EPL S14

Cya in a month ❤️

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Dust2:n, Nuken ja Overpassin. HAVU hoiti oman valinnan Dust2:n tyylikkäästi 12-16, kun Jani ”Aerial” Jussila koulutti vanhaa organisaatiotaan. Nukessa ENCEn hyökkäys oli yksinkertaisesti liikaa ja joukkue vyöryi 16-2 voittoon.

Lähdettäessä ratkaisevaan karttaan Overpassiin tilanne näytti ENCEn kannalta loistavalta. Takana oli turnauksessa kaksi voittoa Overpassissa, kun HAVU taas oli hävinnyt molemmat kartan pelit. Lotan ”Spinx” Giladin joukkue aloitti vahvasti 9-3, mutta HAVUn puolustus toimi erinomaisesti. Tanelin johdolla HAVU tuli tasoihin, ohi ja lopulta 13-16 voittoon.

Veikkola oli Overpassin paras pelaaja. Hän lopetti kartan tilastoilla 27-19 ratingin ollessa 1.42.

HAVU kohtaa puolivälierässä Endpointin ja ottelu käynnistyy 17:00 torstaina.

Lue myös: NiP kiinnitti Team Liquidin entisen pelaajan – Ex6TenZ loukkaantui ja joutui sivuun

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!