NiP kiinnitti Team Liquidin entisen pelaajan – Ex6TenZ loukkaantui ja joutui sivuun

NiP kiinnitti Team Liquidin entisen pelaajan Valorant-kokoonpanoon. Adam ”ec1s” Eccles on uusi lisäys, kun belgialainen konkari joutui loukkaantumisen jälkeen sivuun.

Ninjas in Pyjamas ja Adam ”ec1s” Eccles solmivat sopimuksen ja Adam on valmis hyppäämään joukkueen Valorant-leirille. 21-vuotias entinen Team Liquidin kapteeni korvaa 31-vuotiaan belgialaisen konkarin Kévin ”Ex6TenZ” Droolansin, joka joutui sivuun loukkaantumisen takia.

Kévinin käteen on sattunut pidemmän aikaa ja hän on joutunut pelaamaan kivun kanssa.

– Alkuperäinen syy ongelmaan on käden ylikuormitus. Huono ote hiirestä, kuntosali ja pöytäjalkapallon pelaaminen. Tavoitteenani on nyt käyttää aikaa toipumiseen ja sitten palata takaisin. Kiitos NiP:ille kaikesta tuesta tänä aikana. Organisaatio yritti kaikkensa, että he saisivat minut takaisin ennen VCT3, vaikka kerroin heille, että heidän kannattaisi korvata minut mahdollisimman pian, jotta emme tuhlaisi aikaa, Ex6TenZ sanoo.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ec1s penkitettiin helmikuussa Team Liquidin toimesta ja Elias ”Jamppi” Olkkonen siirtyi organisaatioon heti seuraavana päivänä. Seuraavaksi Adam suuntaa bootcamp-harjoitusleirille.

– On hieno tunne ja kunnia liittyä organisaatioon (NiP), jota olen seurannut pienestä lapsesta lähtien monta vuotta sitten. Kun näin heidän legendaariset CS:GO -kokoonpanot voittavan tapahtumia, niin halusin aina joskus päästä mukaan.

Kuva ja lähde: NiP

Lue myös: ESL julkaisi turnauksen parhaat tapot – fragmovie täynnä LAN-tunnetta!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä! 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.