G2:n uusi naisjoukkue voitti heti turnauksen. CS:GO:n pelaajat kiinnitettiin lokakuussa ja marraskuussa tuli muutoksia.

G2 kiinnitti lokakuussa The Originals -kokoonpanon, jonka nelikko pelasi yhdessä Counter-Strike: Global Offensivea XSET’in organisaatiossa.

Kokoonpanoa tähdittävät konkarit 28-vuotiaat Julia ”juliano” Kiran ja Petra ”Petra” Stoker. Molemmilta nähtiin erinomaisia suorituksia turnauksessa.

G2 Gozenin ja Guild X:n finaalissa pelattiin neljä karttaa ja G2 vei lukemin 3-1. Guildilta kärjessä oli turkkilainen Yağmur ”Smurfette” Gündüz. Hän otti Jetin kanssa maistuvat 78 tappoa ja ACS näytti 268. G2:n tilastollisesti paras oli tanskalainen Michaela ”Mimi” Lintrup. Mimi pelasi Sagen sekä Cypherin kanssa ja sai 74 tappoa ACS.n ollessa 237.

Sunnuntai-illan koitoksen käynnisti Breeze. Guild oli aluksi hyvin mukana ensimmäisen puolen päättyessä 6-6. Hyökkäyksessä Juliano pääsi Jetin kanssa tekemään mitä halusi ja otti 16 tappoa ja ACS näytti 544, kun G2 voitti 13-7.

Iceboxissa Petra näytti siltä, että hän pyörisi NHL-pelaajana Mestiksessä. 31 tappoa ja 16 kuolemaa takasivat G2 Gozenille toisen karttavoiton lukemin 13-10.

Ascentissa Smurfette yritti yksin kääntää finaalisarjan kulun ja otti joukkueen reppuselkään 29 tapolla ja vain 13 kuolemalla. Guild X kavensi otteluparin 2-1.

Kaikki ratkesi Splitissä. G2 Gozen lunasti mestaruuden voittamalla kartan 13-10.

Uusi pelaaja Cecilie ”Cille” Kallio sai finaalissa 54 tappoa, mutta kuoli 67 kertaa, joten miinusta tuli 13.

G2 sai kultamitalista 16 000 euroa ja Guild X tyytyi 12 000 euroon.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Vau! KOVA julkaisi Valorant-joukkueen ja uudisti tyylin täysin

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!