Bosnialainen Counter-Strike -huippulahjakkuus Nikola ”⁠NiKo⁠” Kovač saattaa pian liittyä serkkunsa Nemanja ”huNter-” Kovačin tähdittämän G2:n riveihin, organisaation tehtyä FaZelle tarjous pelinsisäisen johtajastaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä 1pv.fr ja HLTV.org.

Organisaatiot ovat aloittaneet jo neuvottelut FaZe-tähden siirymisestä vakituisesti G2:n riveihin. HLTV:n mukaan siirron hinta tulisi olemaan yksi Counter-Strike -historian suurimpia.

Vielä on epäselvää, kuka G2:n nykyisistä pelaajista penkitettäisiin NiKon tieltä. HLTV:n mukaan kaikki merkit kuitenkin viittaavat François ”⁠AmaNEk⁠” Delaunayniin.

NiKo on ollut FaZen alaisuudessa vuoden 2017 maaliskuusta lähtien, siirryttyään joukkueeseen mousesportsin riveistä raportoidulla 500 000 dollarin siirtosummalla. FaZessa pelatessaan on NiKo lunastanut nimiinsä useita LAN-voittoja, kuusi MVP-mitalia, sekä top-kolme sijoitukset HLTV:n vuoden 2017 ja 2018 pelaajarankingeissa.

Viime viikolla, NiKo pyysi Instagram-tilillään faneiltansa anteeksi joukkueensa viimeaikaisia huonoja suorituksia. Näyttääkin nyt siltä, että muutosten tuulet ovat niin G2:n kuin FaZenkin ovella.

Lue lisää: FaZen ongelmille jatkoa – Nikola ”NiKo” Kovač päätti pyytää faneiltaan anteeksi

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.