FaZen ongelmille jatkoa – Nikola ”NiKo” Kovač päätti pyytää faneiltaan anteeksi

© Kuva: DreamHack

FaZen CS:GO-joukkue on kärsinyt jo jonkin aikaa todella onnettomattomista tuloksista, eikä eilinenkään muuttanut kurssia.

Nikola ”NiKo” Kovačin tähdittämä FaZe on voittanut viimeksi kartan ESL One Colognessa, ja otteluvoitosta on aikaa kulunut yli kaksi kuukautta.

Tällä hetkellä käynnissä oleva ESL Pro League on alkanut myös FaZelta alakuloisesti. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja jokainen ottelu on päättynyt suoraan kahdessa kartassa.

Joukkueen supertähti Nikola ”NiKo” Kovač kirjoitti fnatic-tappion jälkeen Instagram-tilillään tekstin, jossa hän pyysi anteeksi huonoista tuloksista sekä kiitti niitä, jotka ovat viimeaikaisista suorituksista huolimatta uskonut heihin.

– Olen todella pahoillani viimeaikaisista tuloksista ja suorituksista, joita olemme näyttäneet. Olemme todellakin käyneet rajun ajan läpi joukkueen ja myös itseni kanssa. Tiedän, että olemme pettäneet teidät jatkuvasti, mutta luota minuun, että ei ole ketään, joka olisi pettyneempi kuin minä. Arvostamme kaikkia teitä, jotka edelleen tuette ja uskotte meihin, NiKo kirjoitti Instagramin tarina -osiossa.

Lähde: NiKo Instagram

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.