Vuoden ensimmäinen Fortnite Champion Series -turnaus oli draamantäyteinen.

Vuoden ensimmäinen Fortnite Champion Series -turnaus piti sisällään suuren määrän polemiikkia, niin huijaamisien kuin tappouhkauksienkin muodossa.

Aluksi, Wrigley niminen pelaaja kehotti Epic Gamesin luovaa johtajaa Donald Mustardia tappamaan itsensä, jonka seurauksena hänen joukkueensa diskattiin turnauksen finaaleista.

Kyseinen tapaus tapahtui turnauksen Pohjois-Amerikan -divisioonassa, mutta myöskään Eurooppa ei selvinnyt omista finaaleistaan ilman ongelmia.

Lue myös: Fortnite-ammattilainen nukahti kesken turnauksen – ”yritin ottaa torkut”

Pelaaja nimeltään Fredoxie pelasi Euroopan FNCS S5 -finaaleissa joukkuekavereidensa NicoAyyn ja Meldgaardin kanssa. Kolmikkoa oli syytetty huijaamisesta turnauksessa, jonka seurauksena Fredoxie päätti puolustaa joukkuettaan Twitterissä, myöntäen hänen ja NicoAyyn huijanneen kahden päivän ajan.

”Meldgaard ei ikinä ostanut/käyttänyt softaimia. @NicoWNL ja minä käytimme sitä 2 päivän ajan, ja sitten poistimme sen heti. Sori pojat,” kirjoitti Fredoxie twiitissään, ennen kuin deaktivoi Twitter-tilinsä.

SoftAim on huijausohjelma, joka ei kontrolloi pelaajan tähtäämistä, vaan toimii automaattisena liipaisimena tähtäimen osuessa oikeaan kohtaan. Tämän vuoksi, on sen käyttäjiä suhteellisen vaikeaa havaita ilman pätevää huijauksenesto-ohjelmaa.

Fredoxie joukkueineen sijoittui turnauksen finaalien 22. sijalle, joka toi heille yhteensä 6000 dollaria palkintorahaa. Epic Games ei ole vielä kommentoinut asiaa, mutta joukkueen sijoitus mitä luultavimmin diskataan, sekä annetaan huijareille bannit tuleviin turnauksiin.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: Epic Games