Fortnite-ammattilainen nukahti kesken turnauksen – ”yritin ottaa torkut”

Fortnite-pro Deyy aiheutti draamaa joukkueensa sisällä, nukahdettuaan 11. maaliskuuta kesken EpikWhale Cup -turnauksen.

Fortnite-pelaaja ENDLESS Deyy on tienannut jo yli 75 000 dollaria uransa aikana, ollessaan samanaikaisesti täysipäiväinen opiskelija, jonka täytyy herätä joka arkiaamu kouluun.

Kilpapelaamisen takia, joutuu 15-vuotiaan Deyyn unirytmi välillä koetukselle. Näin kävi myös EpikWhale Cup -turnauksessa, tämän nukahdettua juuri ennen tapahtuman alkua, jääden pois ensimmäisestä joukkueensa viidestä ottelusta.

”Olin hemmetin väsynyt, joten yritin ottaa parin minuutin torkut, mutta päädyinkin missaamaan ensimmäisen pelin. En voi tehdä asialle mitään, joten menen vain takaisin nukkumaan,” twiittasi Deyy herättyään.

Kuten voi arvata, eivät hänen tiimikaverinsa FaZe Cented ja NRG Edgey olleet asiasta kovinkaan innoissaan, pitäen Deyyn käytöstä hyvin epäkunnioittavana.

”Fortnite ei ole harrastus. Se on minun työni ja unelmani olla paras, sekä minun joukkuekaverini työ ja unelma olla paras. Paikalle saapuminen ja parhaansa antaminen kuuluu perus joukkueesi kunnioittamiseen. On epäkunnioittavaa olla piittaamatta ihmisistä, kenen kanssa olet luvannut pelata,” avasi Cented ajatuksiaan Twitterissä.

Deyyn mielestä valitus oli kuitenkin turhaa ja pitäisi heidän vain nyt pelata seuraavat viisi ottelua ja katsoa miten ne sujuvat, sillä ”come-backin tekeminen ei ole hankalaa”.

Lopuksi hän lisäsi, ”ettei häntä rehellisesti edes kiinnosta puhua asiasta, sillä on hänellä koulua kello 8 aamulla”.

Deyyn saatua paljon kritiikkiä käytöksestään, sekä postattuaan itsekin hyvin kiivaita twiittejä sen seurauksena, päätti hän lopulta deaktivoida Twitter-tilinsä.

Ei mennyt kuitenkaan kauaa, kun hän aktivoi sen takaisin käyttöönsä ja julkaisi TwitLonger-viestin, jossa hän kertoi ottavansa täyden vastuun teoistaan.

Myös Cented pyysi tämän jälkeen ihmisiä rauhoittumaan, sekä lopettamaan vitsailun 15-vuotiaan Deyyn kustannuksella.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Fortnite-pelaajan typerä twiitti maksoi koko joukkueen finaalipaikan

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Epic Games


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.